Kinek voltak korai terhességnél ilyen tünetei?
Dec. 12-en volt meg utoljára. 28 naposak a ciklusaim. 1 eve probalkozunk babaval. Vasarnap kéne megjönnie. Ovum naptar szerint dec.26-an volt.
21,24,26-an is együtt voltunk. Plusz szedem 3 hónapja a femibion 0-t. Ovu után 4 dpo petefeszek szúrkálás. 1 hete menstruaciós görcseim vannak hullámokban ( mintha na most jonne meg érzés. Éjjel is) , hol az egyik petefeszken hol a masik szúr. A melleim hol beduzzadnak, utana össze megy. Nem fáj es nem erzekeny. Csak duzzad aztan elmúlik. Ezek a hasi fajdalmak átsugározhatnak a vese felé? Kinek voltak hasonló tünetei? 2 napja ejjelente leizzadok. Baba is lehet a dologba ilyen tünetek mellett?
Szerintem is pozitív a teszted :)
Azóta csinaltal tesztet??
Nem, mèg nem csinàltam....😏 Oktòberbe volt egy kèmiaim ugyhogy nagyon bennem van a fèlsz😔😔
Nah ès veled miùjsàg kèrdező?🙂
Drukkolok :) majd írj, hogy mizu a kesobbiekben :)
En mar barnaztam tegnap is, most reggel is ugy h lassan megjon...
Elmegyunk vizsgalatokra amik kellenek. 1 eve probalkozunk es semmi.. Masnal meg ha ra neznek mar teherbe esik.. Nem nornalis h meg nem jott ossze. Van valami gond szerintem akkor. Mar felidegesítettem magam ezen. Dűhítő, h tenyleg meg annak is ossze jon akinek van 1, de nyomorban el es azert kell meg egy mert a fejebe vette.... :)
En pcos, inzulinrezisztencias vagyok
En ugy estem teherbe, hogy a következőket alkalmaztam:
-mensi első napjától kezdve a peteérésig 800 mg bioextra e vitamin, utána csak 400 mg
-inofolic napi 2 tasakkal
-d vitamin napi 12 000 egyseg ( durvan d vitamin hianyom volt a vereredmeny alapjan)
-c- vitamin 1500-as
Az első hónapban megfogant!
ovulációs tesztekkel is érdemes kísérletezni( ebből jó sokat érdemes venni, mert nekem csak a ciklus 24.napjan volt a peteeresem, de 32 naposak a ciklusaim).
Ez csak az én történetem, de hátha neked is segíteni fog.
Jaj még annyit, hogy mindent egyszerre kezdtem el szedni a mensi első napjától, addig nem szedtem semmit. Lehet ez a "lökésdózis" kellett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!