Törvényszerű, hogy mindenkinek PMS tünetei vannak korai terhességkor?
Ugyanolyan volt, mint amúgy
Enyhe pms tünetekkel, mint máskor ks
2. Baba semmi
Nem volt ciklusom
Nem volt pms sem
Nekem csak az első lányomnál volt ilyen hogy menzesz előtt 1 héttel mindig fájt a mellem. De akkor pont nem fájt, majd 1 héttel később kezdett (kb akkor kellett volna megjönnie) ,mint kiderült akkor már a terhesség miatt fájt.
Azóta viszont pms tünet nem volt se sima menzinél, se akkor mikor pozit teszteltem.
Első terhességkor semmilyen pms tünetem nem volt....6 napja késett mire leesett, hogy nincs mensim...babák sajnos nem maradtak meg.
Második terhességkor minden pms tünet megvolt és 5 nappal hamarabb plusszba lett az émelygés...egész nap...halvány pozi lett a teszt is.
Minden terhesség más erre nem lehet adni.
1. Vagyok
Meg ez olyan, hogy akinek nem szokott lenni
Annak nem biztos hogy lesz aki el meg szokott lenni, lehet marad minden a régiben.
Ha nem marad el elsőre a mensim észre sem veszem kb a 14. Hétig, hogy terhes vagyok.
2. Alkalommal meg egyáltalán nem vettem volna észre amíg nem mozog, ha nem tesztelek megérzésből... / Szoptatás miatt nem volt ciklusom/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!