Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek voltak korai terhességné...

Kinek voltak korai terhességnél ilyen tünetei?

Figyelt kérdés

Dec. 12-en volt meg utoljára. 28 naposak a ciklusaim. 1 eve probalkozunk babaval. Vasarnap kéne megjönnie. Ovum naptar szerint dec.26-an volt.

21,24,26-an is együtt voltunk. Plusz szedem 3 hónapja a femibion 0-t. Ovu után 4 dpo petefeszek szúrkálás. 1 hete menstruaciós görcseim vannak hullámokban ( mintha na most jonne meg érzés. Éjjel is) , hol az egyik petefeszken hol a masik szúr. A melleim hol beduzzadnak, utana össze megy. Nem fáj es nem erzekeny. Csak duzzad aztan elmúlik. Ezek a hasi fajdalmak átsugározhatnak a vese felé? Kinek voltak hasonló tünetei? 2 napja ejjelente leizzadok. Baba is lehet a dologba ilyen tünetek mellett?

2022. jan. 6. 14:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hat ha mar tuneteid vannak, akkor holnap reggel is lehet egy 10

-es erzekenysegut

2022. jan. 7. 08:30
 12/24 anonim ***** válasza:
Egy 10es teszt, ha tünet is van. Már 3-4 nappal mensi előtt mutatja.
2022. jan. 7. 08:38
 13/24 A kérdező kommentje:
Hol lehet kapni 10-es erzekenysegut?
2022. jan. 7. 08:39
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Rossmann, gyógyszertár.

A predictor early, és a facelle(ez a rossmannos), szerintem a legjobbak.

2022. jan. 7. 08:41
 15/24 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Én Rossmannos Facelle tesztet használtam. 4 nappal az esedékes menszesz előtt egyértelmű pozitív lett. A tünetek miatt teszteltem ilyen korán. Azt az előző hozzászólásban elfelejtettem írni, hogy nekem még az is tünet volt hogy az államon megjelent több nagy, gyulladt pattanás is, ami nálam nem jellemző.
2022. jan. 7. 08:47
 16/24 A kérdező kommentje:

Megprobalok ma venni tesztet.

Annyi meg h ma elkezdett a hasam oldalt koldok fele jobb oldalom szúrni, nyílal bele a fajdalom. Hirtelen fajasok...

2022. jan. 7. 12:14
 17/24 A kérdező kommentje:
Csinaltam egy tesztetm negatív lett. Megvarom a vasarnapot.
2022. jan. 7. 16:25
 18/24 anonim ***** válasza:
Ovu tesztet nem használsz? Lehet nem is akkor van ovu mikor gondolod.
2022. jan. 7. 21:15
 19/24 A kérdező kommentje:
De most hasznaltam eloszor 3 napig.
2022. jan. 8. 08:56
 20/24 Nikucyka válasza:
Nekem mèg mindig semmi🤭 Ma kelett volna megjönnie, de semmi.....Hètfő Kedd Szerdàn volt olyan mindjàrt meg fog jönni èrzèsem, de azòta az is elmùlt....🤔 Nem görcsölök meg semmi......🙄 8as voltam
2022. jan. 8. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!