Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mutatnátok pozitív tesztet?

Mutatnátok pozitív tesztet?

Figyelt kérdés

Aki mostanában pozitívat tesztelt megmutatná milyen lett? Hanyadik dpo n?

A facelle és a predictor early érdekelne.

Nekem tegnap 11dpon lett halvány +, és a mai sem sokkal erősebb.

2022. jan. 6. 00:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ezek szép pozitívak, főleg hogy még az esedékes menstruáció előtt készültek. Nem mindenkinek egyforma erősségű a csík. Ne aggódj! 🙂
2022. jan. 6. 15:53
 12/24 A kérdező kommentje:
11 köszi, de sajnos a reggeli majdnem negatív volt.
2022. jan. 6. 16:23
 13/24 anonim ***** válasza:
Mi lett kérdező?
2022. jan. 9. 10:54
 14/24 A kérdező kommentje:

Tegnapi predi ugyan olyan halvány délutániból.

Reggel facelle alig látható valami, inkább nem.

Tegnap kellett volna megjönie.

Hőm tegnap előtt leesett 36.1 mensi előttire, tegnap visszament 36.4-5 re ovu uánira.

2022. jan. 9. 11:11
 15/24 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Viszont ha az ovu időpontját pontosan tudod, és nem jött meg, az azért jó jel szerintem.
2022. jan. 9. 11:26
 16/24 A kérdező kommentje:

Nekem ha normál terhesség indul akkor 9-10dpon + lesz a tesztem és napról napra erősebb.

6.napja látszik a 2.csík de semmit nem erősödik, sőt a facellen halványodik.

[link]

Ilyen az esti predi

2022. jan. 9. 12:09
 17/24 anonim ***** válasza:

Értem. Akkor lehet hogy ez most egy kémiai. 😔 Ezek szerint van már gyermeked?

Nekem 1 hete nem jött meg szerencsére, mostmár minden tesztem nagyon erős csíkos, még a 25-ösök is. Elmaradt napján a digi Clearblue 2-3 hetet írt ki. Nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz, és szépen fejlődik odabent az apróság.

2022. jan. 9. 12:16
 18/24 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Ne izgulj minden rendben lesz, jó baba várást.

2022. jan. 9. 12:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! Próbálok nem arra gondolni, hogy mi minden rossz történhet, hanem arra, hogy a legtöbb terhesség teljesen jól halad, és végződik is 🙂
2022. jan. 9. 12:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező? Én egy hete teszteltem erős pozitívat, ma meg már alig látható a 2. csík. Mi várható ilyenkor? Várom, hogy megjöjjön, de egyelőre semmi. Velem még nem történt ilyesmi, ezért nincs ebben tapasztalatom.
2022. jan. 10. 14:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!