Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mutatnátok pozitív tesztet?

Mutatnátok pozitív tesztet?

Figyelt kérdés

Aki mostanában pozitívat tesztelt megmutatná milyen lett? Hanyadik dpo n?

A facelle és a predictor early érdekelne.

Nekem tegnap 11dpon lett halvány +, és a mai sem sokkal erősebb.

2022. jan. 6. 00:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
70%
Minek tesztelsz újra, ha van pozitív? Örülj neki, számold ki, hol tartasz, kérj a 7-8. hét környékére időpontot. Nem kell erősödnie, nem is kell túl erősnek lennie, ha egyértelműen látod, akkor terhes vagy és kész. Nyugi. 😊
2022. jan. 6. 01:59
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Több teszttől nem leszel terhesebb
2022. jan. 6. 02:03
 3/24 anonim ***** válasza:
91%

Tele van vele a net.

Hiába tesztelsz minden nap, a HCG 2 naponta duplázódik, 11. DPO-n csoda, ha látszik, viszont a pozitív az pozitív, már ha a tiéd tényleg az.

Linkelj képet!

2022. jan. 6. 02:03
 4/24 A kérdező kommentje:

Már nem az.

Ilyenek voltak, most reggel már alig látszott valami

2022. jan. 6. 06:16
 5/24 A kérdező kommentje:

[link]

Ez lemaradt.

2022. jan. 6. 06:17
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen stresszeled magad. Vannak egyértelmű pozitív tesztjeid. Nem attól fog megmaradni a terhességed, hogy mások tesztjéhez hasonlítod a sajátodat. Nekem volt olyan erős pozitív predictorom, hogy szinte leugrott a 2. csík, 1 hét múlva mégis megjött. Nem a csík erősségén múlik. És feleslegesen idegesíted magad ilyeneken. 2 naponta duplázódik a hcg, nem kell naponta tesztelni.
2022. jan. 6. 07:44
 7/24 A kérdező kommentje:

Nekem a megmaradt terhességnél napról napra erősödött. Mert ok hogy duplázódik 2 naponta, de másnapra is emelkedik ha 10 egyiknap 15 másik és 20 3.ra.

De mindegy mert a reggelim kb negatív lett, így biztos hogy kémiai lesz ez a hónap is.

2022. jan. 6. 07:51
 8/24 anonim ***** válasza:
Nekem a facelle a műanyag típus a 12. dpon-n hasonló volt mint neked. Én 2 naponta teszteltem, naponta nincs értelme mivel nem duplázódik a hcg.
2022. jan. 6. 08:10
 9/24 anonim ***** válasza:

Innen senki nem fogja megmondani, hogy megmarad-e vagy sem. Akkor se, ha másnal megmaradt, megint másnak meg nem. Rád nézve semmit nem jelent.

Ha ugyanaz a teszt halványodik, akkor viszont ne reménykedj.

2022. jan. 6. 08:19
 10/24 anonim ***** válasza:
78%

Pozitivak a tesztjeid innentol kezdve felesleges naponta nezegetni mert csak magadat sokkolod de folyamatosan

Menj el hcg vervetelre es ennyi

Nezesd hetente a hcg szintedet

2022. jan. 6. 09:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!