Somogy megyei párok, akiknek nem jön össze a baba, hova jártok orvoshoz?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 08:53
1/7 anonim válasza:
Én Siófokra járok, egyenlőre a nőgyógyászomhoz.
Kaposvárra mentünk a kórházhoz sperma-vizsgálatra, rendesek voltak, az urológus (szintén Kaposvár kórház), utalta spermavizsgálatra, és hormon-vérvételre.
Így nem került semmibe.
2/7 anonim válasza:
A legközelebbi meddőségi központ Tapolcán van.
Egy ismerősömnek ott segítettek, első inszem sikerült.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Én a kaposvári kórházba járok egy Pécsről jött orvoshoz. Úgy ajánlották, mert a legjobb ezen a téren. Tóth Tamás. Ja. mellesleg szeptember közepén nyílik meddőségi központ a kaposvári kórházban. :-D
4/7 anonim válasza:
Lesz meddőségi központ? Ezt nem is tudtam, akkor oda lehet majd menni, de beutaló is kell hozzá?
5/7 anonim válasza:
igen, úgy tudom, hogy nemsokára megnyitja kapuit Kaposváron is a Kaáli Intézet. Azt hallottam, hogy Pécsről is lesznek itt orvosok, mert eddig sajnos el kellett menni a városból, aki választ is várt a kérdéseire.....
6/7 anonim válasza:
Mi Tapolcára járunk, mondjuk nekünk nincs olyan messze, kb 60 km.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát nekünk Pécs és Kaposvár is 60km.:(
2010. szept. 8. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!