Történhet valami?

Figyelt kérdés
Az elmúlt pár napban volt egy egyéjszakás kalandom. Annyira részegek voltunk, hogy védekezés nélkül volt köztünk szexuális együttlét. Tudom... hülye voltam. Nem ezért írom, hogy lehurrogjatok. A kérdésem a következő. Mivel nagyon részeg voltam,így igazából nem is volt annyira erekcióm. Mennyi az esélye, hogy termeltem előváladékot? Illetve milyen "eseményutáni" tabletták van? Ezt úgy értem, hogy 72 óráson kívül van még valamilyen? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2022. jan. 2. 00:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
attol hogy wngem lepontoztak, meg qrvara semmi esely nincs ra kb hogy terhes legyen. evek ota megszakitassal vedekezek csajommal, mereven, nem lankadva.. ne fossal, egy 5perces lankadt brés kufirc miatt nem lesz baj..
2022. jan. 2. 19:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha bent volt, van esély rá, mert az előváladékban is lehetnek seprmiumok. Azt meg most ki tudja megmondani, hogy ment-e a lányba vagy sem?

Van rá esély ígyis, bár nem sok. Vegyen tesztet 2-3 hét múlva majd ismételje meg megint pár nap múlva a tesztet és kiderül. Utána ha baj van, megbeszélitek közösen mi legyen.

2022. jan. 2. 19:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Spermiumok*
2022. jan. 2. 19:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Az semennyire nem jatszik kozre, hogy maszturbaltal elozo este, mert utana biztos voltal egy parszor pisilni az aktusig. Ha esetleg pont szex elott masztiztal volna akkor félnék.
2022. jan. 2. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

“Csajom”

“Bré”

“Ne fossál”

“Kufirc”

Ezazz :)) adjunk arra aki ilyen szavakat használ

2022. jan. 2. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Terhes vagy
2022. jan. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!