Történhet valami?

Figyelt kérdés
Az elmúlt pár napban volt egy egyéjszakás kalandom. Annyira részegek voltunk, hogy védekezés nélkül volt köztünk szexuális együttlét. Tudom... hülye voltam. Nem ezért írom, hogy lehurrogjatok. A kérdésem a következő. Mivel nagyon részeg voltam,így igazából nem is volt annyira erekcióm. Mennyi az esélye, hogy termeltem előváladékot? Illetve milyen "eseményutáni" tabletták van? Ezt úgy értem, hogy 72 óráson kívül van még valamilyen? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2022. jan. 2. 00:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Van 5 napos tabletta. Természetesen gyenge erekcióval is van előváladék
2022. jan. 2. 00:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igyis van esélye a terhességnek. Most ezen feleselges kattogni, főleg itt. Ha olyan periódusba volt a csaj, akkor simán lehet. Vegyen tesztet 2 hét múlva majd q hétre rá ismételje meg, aztán kiderül.
2022. jan. 2. 00:18
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
vannak akik evek ota megszakitassal vedekeznek, rendes erekcioval.. szerintem ne parazz, foleg ha el se elveztel
2022. jan. 2. 00:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Remélem az esemény utáni árába bepótolsz...
2022. jan. 2. 06:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a nemibetegségek miatt aggódnék.
2022. jan. 2. 11:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Figyeljetek, ezt a "remélem a tabletta árába bepótolsz" mondatot felejtsük el kérlek! Férfi vagyok, nem egy paraszt! Elmondtam neki, hogy én teljesen kifizetem ezt a tabletta dolgot, és igyekszem lelkileg is ott lenni mellette. Igazából a másik kérdés, amire nem kaptam választ, hogy részegen nem volt erekcióm, nem is élveztem az egészet, így lehet előváladékom?
2022. jan. 2. 17:22
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha nem volt erekciód, hogy ment be? Vagy nem tetted be?
2022. jan. 2. 17:28
 8/16 anonim ***** válasza:
Lehet előváladékod, de hogy mennyi esély van így, hogy teherbe ejts egy nőt, nagyon nagyon kevés. De leginkább attól függ, hogy a nőnek mikor vannak a termékeny napjai, ha menzesz előtt vagy után voltatok együtt akkor majdnem 0 az esély, ha középidőben akkor nagyobb. Kérdezd meg tőle hanyadik ciklusnapján történt az eset. Ha nem akkor ovulál akkor én nem vennék be pirulát, ha igen akkor bevenném. De ez az én véleményem.
2022. jan. 2. 17:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Azt egyebkent nem irtad, hogy elmentél végül, vagy közel álltál hozzá, vagy csak egy-ket lokes volt?
2022. jan. 2. 17:35
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem mentem el egyáltalán. Nem tudom, hogy mennyit játszik közbe, de 31.-én maszturbáltam, és 1.-én történt ez az egész. A másik kérdésre válaszolva, bent volt. Most igen hülyén fogalmaztam meg sajnos, hogy nem volt "erekcióm" ezt úgy értettem, hogy nem teljesen állt fel. Nehezen, de végül sikerült berakni, és ki is csúszott egyfolytában.
2022. jan. 2. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!