7 napja késik a nem várt. Negatívat teszteltem 3.kesesi napon. Tovább lent. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
29-30naposak a ciklusaim. Babát tervezünk, sokat vagyunk együtt. 7 napja késik, viszont 3.nap negatívat teszteltem. Van fehér folyásom, néha beszúr picit az alhasam, közben mintha megjönne érzés lenne, de semmi egyéb más tünet nincs. (mellfeszules, fájás...) szerintetek lehet, hogy baba van a dologban, csak kesoi peteeresem volt és korán teszteltem?2021. dec. 22. 17:19
11/13 anonim válasza:
Tesztelj kérdező, simán benne van a pakliban, hogy a későbbi peteérés miatt csak most fog pozitívat mutatni a teszt. Írd meg majd, hogy mi lett. :)
12/13 anonim válasza:
Lehet terhesség. Én ismerek olyat, aki 8 hetes iker terhes volt, és negatív lett a tesztje. Nem is gyanakodott, mert pcos miatt azt mondták nem is lehet gyereke. 10 hetesen lett pozitív a tesztje, de 8 hetesen orvos megállapította az ikerterhességet. Utána csak kíváncsiságból tesztelt. Van olyan akinek nem/alig választja ki a veséje a hcg-t, és emiatt csak nagyon későn lesz pozitív tesztje.
13/13 anonim válasza:
Utolsót megerősíteném, én nemvárt után két nappal még negativat teszteltem, görcsölgetett a hasam is, úgyhogy nem is foglalkoztam többet a dologgal.
De aztán kb. egy hét múlva kezdtem rosszul lenni, hányingerem volt reggelente, napközben felváltva émelyegtem és szédültem, folyton fáradt voltam és szinte állandóan éhes! Csináltam egy tesztet ami már pozitív lett. Addigra már majdnem két hete késett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!