Menszi elmaradás után 11 nappal teszteltem negativat, lehetek attól még babás?
Figyelt kérdés
Tüneteim annyi van, hogy töbször kell pisiljek,illetve álmatlanság, nem értem a negativ tesztet és mégis ennyit késik, szeretném ha lenne baba.2021. aug. 27. 13:45
1/7 anonim válasza:
A többszöri pisilés nagyon nem tünet. Az már akkor szokott jelentkezni,amikor a baba akkora,hogy nyomja a hólyagodat.
Menj el dokihoz,valószínű más probléma van. Ennyi idő után,már mutatnia kéne a tesztnek
2/7 anonim válasza:
Lehetsz, csak nem ebben a ciklusban.
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy terhes vagy sajnos.Vagy azon ritka személyek egyike vagy akinek nem vagy nagyon minimálisan választja ki a hcg-t a vizelete de az nagyon ritka.
Menj el orvoshoz.Valami hormonális zavar lehet a háttérben
Oltást mikor vetted fel,ha felvetted?Lehet az kavar be egy kicsit ha kaptál
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vettem fel az oltást még ,nyomás érzést érzek a méhemnél és amiatt kell mindig pisilnem , emlékszem az első terhességemnél ugyan igy éreztem a hasam és sokat pisiltem pozitiv teszt utáni hetekben ,csak most a külömbség az , hogy negativ lett a teszt …. lehet tényleg csak késik valami oknál fogva , elmegyek dokihoz.
2021. aug. 27. 14:03
5/7 anonim válasza:
Ha terhes lennél, 11 nap késés után már le kéne ugrania a csíkoknak a tesztről. Inkább menj orvoshoz. Ez felfázás vagy valami ilyesmi lesz.
6/7 anonim válasza:
Akkor ha nem kaptál oltást hormonális probléma marad kizárásos alapon
7/7 anonim válasza:
Ha az első terhességnél pozi lett a teszt, akkor rád nem vonatkozik az, hogy valakinek nem választódik ki q vizeletébe. Tehát 11 nap késésnél már pozi lett volna a teszted terhesség esetén. Hormon gond lesz, nem történt meg a tüszőrepedés, ilyenkor cisztává válhat és azt érzed. Érdemes dokihoz menni, ha panaszod van. Nekem nem fájt semmi így nem mentem....3 mensi maradt ki. Két nappal a doki után megjött. Egyszerűen nem volt peteérésem. Szóval, ha valami érzékeny vagy fáj nézzen rád doki. Sajnos a terhességet ennyi idő után kizárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!