Ciklusod hányadik napján teszteltél pozitívat? Melyik fajta teszttel? Volt már akkor valami tüneted, vagy csak a menzesz elmaradása?
28 napos ciklusom 28.-napján teszteltem pozit :)
azt már nem is néztem milyen teszt.
tünet: mindig kora reggel szokott megjönni, de sehol semmi, meg a melleim is nagyon érzékenyek voltak. a második próbálkozós hónap már sikeres lett :) azóta 13 hét telt el.
nem tudom, hogy reménykedhetsz-e, ha nem jön meg holnapután sem, akkor tesztelj megint! szorítok neked nagyon!!
mióta próbálkoztok?
30 napos ciklusnál egyszer 4 nappal mensi előtt, tehát a 26. napon halvány de jól látható pozi.
Most a 30. napon még csak én láttam a csíkot, de a 31.-en már a párom is látta, hogy van ott valami nagyon-nagyon halványan.
A ciklusom mindig változó, de az utolsó 36 napos volt, így ezáltal a 42. napon délután teszteltem, X-epil teszttel. Tünetek: erős meg fog jönni érzés, de ugyebár ez kimaradt :), néha émelygés, szédülés, rossz közérzet.
Drukkolok neked, hogy mielőbb te is babázhassál!
De jó Nektek... :)
Olyan boldog lennék, ha én is tesztelnék egy pozit! :)
Reménykedem, mert ma sem jött meg, bár délelőtt úgy voltam, hogy na most biztos..., de aztán kb egy órán belül el is múlt! Azt furcsállom, és nem tudom, hogy örüljek-e neki, hogy a cicieimen semmit nem érzek, pedig mindig annak a feszülése, fájdalma jelzi a menzit.
Holnap tesztelek újra x-epillel! Egyébként a második hónapunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!