Ciklusod hányadik napján teszteltél pozitívat? Melyik fajta teszttel? Volt már akkor valami tüneted, vagy csak a menzesz elmaradása?
Figyelt kérdés
Én ma vagyok a 34. napon a ciklusaim az utóbbi hónapokban 29-33 naposak, váltózó! Tegnap teszteltem facelle tesztel negatívat! Tünetek, enyhe görcsölgetés napjában többször, majd rövid idő után elmúlik. Nekem mielőtt megjön 1 héttel már görcsölök és a cicik fájnak, viszont ez utóbbit most egyáltalán nem érzem! Reménykedhetek?2012. aug. 21. 20:24
11/13 anonim válasza:
Szerintem mindenki nevében írhatom, hogy nagyon drukkolunk, de kérlek, azért ne csüggedjnagyon, ha ebben a hónapban nem úgy alakul...Azért írd majd meg, hogy mit teszteltél:)
12/13 anonim válasza:
én is szorítok neked nagyon!
nekünk is a második próbálkozós hónapban sikerült :)
írd meg mi lett!!
(első voltam)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Csajok, nagyon aranyosak vagytok!! :)
Teszteltem, sajnos még mindig negatív, de nem csüggedek, mert még van remény! Sejtettem egyébként, hogy ezt az eredményt kapom, mert semmi tünetem, egyedül az, hogy még nem jött meg, de ez is valami!! Csak már nem bírtam várni... :) Majd 1-2 nap múlva újra megpróbálom!
2012. aug. 23. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!