Ma teszteltem negatívat. Szerintetek van még remény?
Nem teszteltél korán, a 30. napon jársz. Ha volna valami, azt már mutatná. Főként ha a "tüneteidet" terhesség okozná, mert ahhoz annyi Hcg kell, amit lehetetlen, hogy a teszt ne mutasson ki.
Egyébként meg ilyen korán amúgy sincsenek "tünetek", csupán a szokásos pms-es dolgokat érzi az, aki egyébként is érez ilyesmit.
Szia!
Nekem is hasonló az időpont, szombaton csináltam tesztet szintén early predictorral, ami nekem is negatív lett.
Vizes folyáson van azóta, hangulatingadozásom.
Ha keddig nem jön meg akkor csinálok egy újabb tesztet, de nem hiszem már hogy pozitív lesz :(
Kicsit másnak éreztem a dolgokat, de nyilván csak nagyon akartam.
Nem sok jót hallottam erről a tesztről, ezért is várok még pár napot, hátha mégis túl korai voltam aztán majd kiderül,
Drukkolok neked
Köszönöm. A masik, amit vettem, az a Facelle. Többen ajanlottak, viszont az csak a nemvárt napján mutat biztosat. A Predictor 6 nappal a mensi előtt mutat, azt írják. Akkor várok szerdáig minimum, hátha.😕
Neked is szurkolok azért.
De ha 30 naposak a ciklusaid, akkor a nemvárt napja pont most van...
Olyan meg kb. nincs, hogy már hányingerig terhes legyél, és egy 10-es érzékenységű teszt ne mutassa ki...
De nekem mindegy, úgy is azt gondolsz és csinálsz, amit akarsz.
"Viszont émelygés, hanyinger van naponta többször"
Mikor értitek már meg, hogy az ilyen jellegű terhességi tüneteket a HCG okozza, és ha az olyan mértékű, hogy tüneteket okozzon, akkor a tesztnek már ki kell mutatnia a terhességet?
Nem véletlen, hogy az esetek 99%-ban a 6. héttől kezdődik csak a hányinger, mert ennyi idő, mire annyira megnő a hormondszinted, hogy az már hatással legyen a szervezetedre is.
Mégis minden nap van egy hányingerem van, de majd 1 hét múlva, 3 nap múlva jön meg, lehetek terhes? -jellegű kérdés. Nem, az, hogy nemvárt előtt -bebeszélt -hányingeretek van, az nem terhességi tünet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!