Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma teszteltem negatívat....

Ma teszteltem negatívat. Szerintetek van még remény?

Figyelt kérdés
November 13-án jött meg utoljára, 29 környékén ovulaltam. Ciklusaim szabálytalanul, 28-30 naposak általában. Ma reggel teszteltem Predactor Earlyvel, egyértelmű negatív. Viszont émelygés, hanyinger van naponta többször, illetve nagyon sokat büfögök... Melleim érzékenyek, de az minden menses előtt, mára elmúlt. Lehet, hogy korán teszteltem csak? Mikor érdemes megismerési? 15-ére gondoltam. Azt hittem, ha vannak tünetek, hormonnak is kell lennie.
2021. dec. 12. 12:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobbik gyerekem a 20. ciklusnap korul fogant, a 31. napon lett eloszor extrahalvany pozitiv a teszt. A tunetek altalaban a6-8. het kozott szoktak kezdodni.
2021. dec. 12. 13:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 29, vagy 30.an volt a peteérésem, és 10.en egyertelmu pozi lett a predictor. Nagyon erzekeny az a teszt, szerintem 12. dpon az mindenkepp pozi ha van terhesség.
2021. dec. 12. 13:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Kedves 9.! Ezért írtam oda a végére, hogy tünetek esetén hormonnak is kellene lennie. Meg válaszoltam azt valakinek, hogy valószínűleg igaza van. Amúgy meg aki ilyen kérdést ír ki, abban bízik, hogy valaki esetleg járt úgy, hogy negatív volt a teszt, de mégis babát várt. Köszönöm, hogy válaszoltál.
2021. dec. 12. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg aki ilyen kérdést ír ki, abban bízik, hogy valaki esetleg járt úgy, hogy negatív volt a teszt, de mégis babát várt."

Ez számomra értelmezhetetlen kategória. Habár végül is ufóhívők is léteznek, akkor meg el kell fogadnunk a negatív teszt melletti terhesség-hívőket is.

2021. dec. 12. 13:47
 15/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg aki ilyen kérdést ír ki, abban bízik, hogy valaki esetleg járt úgy, hogy negatív volt a teszt, de mégis babát várt"

De minimum minden napra jut valaki, aki felteszi ugyanezt a kérdést. Beírod a keresőbe, hogy hányinger és kiad többszáz ilyen találatot.

Mellesleg hiába írja le itt valaki neked, hogy ő terhes volt a negatív teszt ellenére, te attól még nem leszel az. Mi itt nem látunk a méhedbe.

2021. dec. 12. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:
72%

Őfelsége, professzor, doktor 9-es!

"Mikor értitek már meg, hogy az ilyen jellegű terhességi tüneteket a HCG okozza"

A magas progeszteronszint is okoz hányingert, ami nem csak terhessegben van. PMS tünet is llehe, szóvalnem kell kiosztani itt a jonépet ilyen okoskodó módon.

2021. dec. 12. 14:48
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves 16.! Köszönöm szépen!🙂

Ha valaki csak támadólag tud írni meg ironizálni, minek válaszol? Attól még nem lesz kevesebb ilyen jellegű kérdés. 😂

2021. dec. 12. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!