Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi napjan melyik tesztet...

Mensi napjan melyik tesztet csinaljam?

Figyelt kérdés

Ma kellene megjonnie vettem egy erzekeny tesztet most csinaltam meg es egy csik votl rajta de majdnem kozepen..ugy tudom felul kellene lennie ha negativ vagy alul is ha pozitiv.De ez majdnem kozepen van es inkabb a C fele.

Lehetek igy is terhes?

Az a helyzet vedekeztunk es nem akarunk babat legalbbis nem msot terveztuk :( nem mondom hogy lehetetlen lenne megtartani,de meg vanek vele 1-2 evet..forlg most a covidban..

Van itthon ketto masik ami kevesbe erzekeny abbol is teszteljek?

Vagy feleselges es varjak meg x napot?

17.napon szakadt a gumi… es azert nem mentem sos anti tabiert,mert egy jo feleve ugyenez tortnet hogy kiszakadt es akkor bevettem valami x naposat ami sokkl erosebb. Ugy gondoltam hogy nincs szinte semmi esely arra hogy ennyibol azonnal terhesseg legyen es nm akartam mergezni a testem megint ezzel.Mondjuk mar megbantam mert kb remegek a felelemtol.Ma van a 28.nap es altaban pontos 26-28 napos vagy ritkan 29. De msot x honapja eleg pontos volt.

Ha negativat mutat a teszt akkor az fix hogy nincs baba?Vagy ha 5-6teszt negativ egy hetig akkor is fix?

2021. dec. 13. 09:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Dec2-an tortent 17.napon. Ma kellene megjonnie dec 13.Vagy meg kb msot agyazodott be es ezert negativ minden teszt?es ezert nem jon meg,mert mar folyamatban van? :( meg varjak x napot mire jo lesz?
2021. dec. 13. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
A tesztről a leírást, nem teljesen értettem. Ha holnapig nem jön meg, vegyél egy jó minőségű 10-es érzékenységű tesztet, és csináld meg első vizeletből.
2021. dec. 13. 09:31
 3/6 A kérdező kommentje:

2,melyiket tudod ajanlani jo tesztenk?

Az egyik 10es volt a masik 25.Mindketto negativ.

De a 10es esetben kozepen jelent meg a csik de csak egy.

2021. dec. 13. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
a 10est letudod fotozni? egyebkent mar a 25oson is latszodna valami
2021. dec. 13. 10:07
 5/6 A kérdező kommentje:

De ha szamolom es mondjuk aznap vagy masnap talaloztak a sejtek akkor is ma “csak” 10.napja van.Tehat lehetseges hogy nem termelodik meg anmyi HCG? Mindegy akkro msot jo par napig tesztegetek aztan majd kiderul :(

Lefotoztam csak nem tudtam meg fetolteni

2021. dec. 13. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Predictor early,vagy facelle rossmannos tesztet próbáld.
2021. dec. 13. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!