Ciklusom 61 napján vagyok, még nem jött meg, ma csináltam gabriel terhességi tesztet, negatív lett! Csináljak esetleg még másikat?
1 éve nem szedem a fogamzásgátlót,azóta rendszertelen,voltam orvosnál vele,semmi probléma,csak a sok évi gyógyszerszedés kavart be.Kb 4 hete fájnak a melleim,a mellbimbóim,nőttek is,eresek is,fura,így még nem fájt,sokat pisilek,szóval nem értem.4 hete szedek barátcserje kapszulát,lehet ez zavarta meg bent a dolgokat?
Szerintetek csináljak még tesztet,vagy ez biztos eredmény?Kérlek segítsetek,nagyon izgulok!
nekem az első adag barát cserje (1 hónapig szedtem) a következő hónapban 21 napra hozta meg a mensim , iszonyatos görcsök mellet , aztán ki tudja mi volt ott??!!??
Azóta nem mertem szedni , de ebben a hóban mensi elmúlásától a 11. dpo napomig szedtem, most nem merem tovább ,mert terhesség alatt nem szedhető. ( hátha sikerült)
Szóval akár lehet is , nem mindenki bírja, de van akinek ténylg rendbe teszi a ciklust. Nekem rendezett volt , és lehet hoyg az volt a baj.
A barátcserje valóban bekavarhat a ciklusban, de hogy ilyen mellékhatásai lennének? Nem hinném. Én is szedtem és ilyen tüneteim nem voltak. Mivel a ciklusod rendszertelen nem tudhatjuk, hogy mikorra lenne esedékes a mensid, így azt sem tudhatjuk, hogy valós e a negatív teszt.
Szerintem kérj egy vérvételt az orvosodtól és ott megnézik, hogy van e HCG a szervezetedben. Ha nincs akkor is elkél egy alaposabb kivizsgálás szerintem , mert 61 nap sajnos nem mondható normális ciklusnak. Nekem rendszeres ciklus mellett hormonproblémáim voltak, ami semmilyen tünettel nem járt csak a hormonvizsgálaton derült fény rá. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!