Ez lenne a száradási csík?
Ezt a hónapot teljesen sikertelennek vettem, késett pár napot majd görcsölgettem és néha barnáztam. Majd csináltam egy tesztet amin látható volt valami ha nagyon azt szerettem volna. inkább csak a vonalka helye volt. Na ez az a teszt amit most kiszerettem volna dobni ( kukában volt de nem mindennap ürítem 1 wc papír guriga miatt ) és végül megjött a vérzésem viszont erős húzó érzéssel, nem mensis fájdalommal, ez tartott párpercig, majd jött a sima fájdalom. Furcsáltam mert csak az első nap volt erősebb a többi az csak vérezgetés volt, volt hogy csak barnázgattam, majd újból vérezgetés , volt hogy abba maradt, most rózsaszinű folyásom van. a vérzésnél is tisztán látható volt, hogy átlátszó vizes nyálkával keveredett. Rövidre foglalva, a második naptól igazából 1 napra elég lett volna egy mini tampon egész napra. Mivel próbálkozok ezzel a hőmérőzéssel is az alaphőm 36,6- 36,7 nek felelne meg tegnap óta 36,8 a hőm. Nem tudom esetleg valaki tudja e hogy mensi környékén mikortól is kell vissza emelkednie? amikor megjött 36,3 ra esett a hőm.
Ne értsétek félre, Én teljesen negatívnak vettem ezt a hónapot, csak a vérzés okán, néha a nyilaló mellfájdalom ami jelentkezik, furcsáltam, gondolkodtam is rajta hogy csinálok egy tesztet talán az a biztos. De ez a teszt még is elbizonytalanított, mert ez a valóságban sokkal jobban látható! megtévesztő hogy maga a teszt besárgúlt, mert így haloványabb szerintem. De itt talán van aki több tesztet látott mint Én.
Megjött a havid, nem vagy terhes. A petefészeknél normális a fájdalom a mensi alatt, után megszűnik ahogy a sárgatest távozik.
Predi nekem is ilyen lett, 6 perc után halvány csík, megszáradva órák múlva mint a tied. Persze időre megjött. A predi nagyon érzékeny a valami elindult dolgot is mutatja. Ezért nem jó vele tesztelni. Illetve, annyiból jó, ha terhes az ember, akkor nem várt előtt egyértelmű pozi lesz. Nem olyan mint amit te produkáltál vagy amit én :). Csak lelkileg nehezebb, hogy valami van ott, közbe mégse... ez van új ciklus új remény.
Nem hagyott nyugodni csak leszaladtam a drogériába :
[link] :O
Ne haragudj, nem vagyok tapló, csak picit sokat vársz a gyakori kérdésektől, mikor már Édesanyád kórtörténete is belekeveredik a sztoriba. próbáltam segiteni, írtam, hogy csinálj új tesztet.
Gratulálok egyébként 🙂
Ezt csak úgy itt hagyom: [link]
Becsapod saját magad és másokat is!! Netről leszedett képet teszel ki
Igen ez elég ciki...én is láttam ezt a tesztet a neten, de nem mertem ide írni xD
A predi után nem lesz ilyen hirtelen senkinek. Kedves kérdező nem tudom ez mire jó neked.
Mielőbbi sikert nektek és ne itt éld ki magad, mert ez elég kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!