Mennyi idő telt el aközött, hogy eldöntöttétek,gyermeket szeretnétek és hogy megfogant?
Figyelt kérdés
Jövőre 26 leszek, mostmár úgy érzem készen állnék,de bizonyos okok miatt még egy évig biztosan nem vágunk bele. Illetve a piszkos anyagiak is elég rémisztőek.
Egyre többet jár ez a fejemben,ezzel álmodok. Hogyan lehet ezt a köztes időszakot átvészelni egy nőnek?
2021. dec. 6. 07:30
11/19 anonim válasza:
Kb. 1,5 év. 2019 nyáron volt az esküvőnk, ősszel kezdtük úgy érezni, hogy már szeretnénk babát. Akkor télen december/január környékén bele is vágtunk. Idén májusban lett pozitív a tesztem, januárban születik meg a kisfiunk.
12/19 anonim válasza:
El se döntöttünk csak megfogant 😂 De nagyon nagyon örülünk neki🥰
13/19 anonim válasza:
Tavaly karácsonykor hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta próbálkozunk sajnos :(
14/19 anonim válasza:
December 31-én döntöttük el, hogy a következő évben, családot szeretnénk. Január végén már pozitív volt a teszt. Gyorsan jött,szinte fel sem fogtam.
Most 2 hónapja próbálkozunk, eredmény nélkül.
15/19 anonim válasza:
3 éve döntöttük el, hogy szeretnénk. Ténylegesen 2,5 éve próbálkozunk. Már volt egy vetélésem. Meddőségi központba járunk már egy ideje. Túl vagyok sikertelen inszemináción, lombikon, de baba még nincs. :( 34 éves vagyok jelenleg, tehát elvileg még nem járt le a biológiai órám.
16/19 anonim válasza:
3! Az nem lehetséges. A beágyazódás is több nap, mire bekövetkezik.
17/19 anonim válasza:
Kb. 4 éve próbálkozunk sikertelenül.
18/19 anonim válasza:
Oké, a lényeget megfogtad.
Mondjuk úgy , x nap kitaláltuk, hogy mostmár jöhet a gyerek, aztán x nap esti aktusából gyerek is lett. Érted?
19/19 anonim válasza:
2.5 év, Lombikbaba, az első alkalommal összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!