Előváladékos ujjal ujjazott a baratom,pont peteérésem volt, aznap is fájt a hasam picit mensi szeruen,most megint,pár óránként kb. 2-3 percig, 5 nap telt el azóta, lehetséges hogy terhes vagyok és beágyazodas jele? Vagy bebeszelem amiért aggódok?
Nem mondanám hogy nagyon valószínű, de megeshet.
Ha nagyon aggódsz, csinálj egy tesztett kb. 12-14 nappal az esett után. (Nem biztos, hogy mutatni fogja már akkor, ha van valami,de segít megnyugodni)
Szerintem nem lettél terhes,olyan 10% esélyt látok rá. Főleg akkor ha figyelbe vesszük azt is , hogy tervezett együttlét során is a fogantatás esélye 25-30%.
Hát, hát ha július elején csinálta akkor már meg is szülted volna a kicsit ha mégis terhes lennél, mivel még csak június van.
Amúgy hiába írod ki naponta tucatnyiszor ugyanazt a kérdést különféle verziókban - nem, nem leszel terhes attól hogy "előváladékos ujjal" megujjaznak.
A beágyazódásnak nem ezek a tünetei.
Kettes: július elejére azt irta, hogy meg kéne jönnie neki, nem hogy akkor csinálta a barátja
Kérdező: csak bebeszéled. Nagyon elenyésző az esély
#2, tökéletesen bemutattad az általános iskolai oktatás kudarcát: el tudod olvasni a leírt szöveget, de nem érted. :D
#1, ReGina, akkor lenne kb. 10% a teherbe esés valószínűsége, ha rendesen behatol a barátja, és a hüvelyboltozatánál élvez el. Átlagban fél év szokott kelleni hozzá, minden védekezés nélkül!
#3-mal tökéletesen egyetértek, az idegeskedés miatt mindenben jeleket látsz. Nekem is szokott néha a hasam csikarni, pedig férfi vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!