Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtökön kaptam az első...

Csütörtökön kaptam az első oltást... De nem mondták semmit a teherbeesèsről... Tényleg várni kell 2 hónapot?

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
nem kell várni, ez a hivatalos álláspont, amit a who is mond. nekem a dokim annyit mondott hogy legfeljebb a következő menzeszt várjam meg
2021. nov. 28. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Ezek szerint itt sok a szakértő, akik jobban tudják mint a CDC, az American college of obstetricians and gynecologists, a FIGO és a többi szakértői szervezet akik az ajánlásokat adják. Szegényeknek kár volt tanulni, mert itt a gyakorikerdeseken okosabbak az élet iskolájában tanult emberek.
2021. nov. 28. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó: megszokhattad volna már.

Ezen az oldalon akárhányszor írtam le eddig orvosilag helyes, tanulmányokkal bizonyított dolgokat (sokszor alátámasztó linkekkel együtt), mindig a sárga földig lettem lepontozva.

2021. nov. 28. 19:04
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 🤗
2021. nov. 28. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

Azoknak szól a kerdesem, akik azt irjak, hogy varni kell. Miert kene? Oke, hogy eleinte ezt mondtak, de azert, mert nem volt tapasztalata senkinek. Azota viszont mar hany ember esett teherbe es szuletett is ​meg a gyereke ugy, hogy nem vart?

Itt vagyok en elő peldanak. Marciusban kaptuk az oltast, gyakorlatilag azonnal teherbe estem, nem vartunk es most itt vagyok a teljesen egeszseges ikerbabaimmal.

Tenyleg erdekelne, hogy mi szol a probalkozas ellen, meg miert mondjak, hogy varni kell par honapot.

2021. nov. 28. 20:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2021. nov. 29. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!