Csütörtökön kaptam az első oltást... De nem mondták semmit a teherbeesèsről... Tényleg várni kell 2 hónapot?
Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 17:27
11/16 anonim válasza:
nem kell várni, ez a hivatalos álláspont, amit a who is mond. nekem a dokim annyit mondott hogy legfeljebb a következő menzeszt várjam meg
12/16 anonim válasza:
Ezek szerint itt sok a szakértő, akik jobban tudják mint a CDC, az American college of obstetricians and gynecologists, a FIGO és a többi szakértői szervezet akik az ajánlásokat adják. Szegényeknek kár volt tanulni, mert itt a gyakorikerdeseken okosabbak az élet iskolájában tanult emberek.
13/16 anonim válasza:
Utolsó: megszokhattad volna már.
Ezen az oldalon akárhányszor írtam le eddig orvosilag helyes, tanulmányokkal bizonyított dolgokat (sokszor alátámasztó linkekkel együtt), mindig a sárga földig lettem lepontozva.
14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 🤗
2021. nov. 28. 19:26
15/16 anonim válasza:
Azoknak szól a kerdesem, akik azt irjak, hogy varni kell. Miert kene? Oke, hogy eleinte ezt mondtak, de azert, mert nem volt tapasztalata senkinek. Azota viszont mar hany ember esett teherbe es szuletett is meg a gyereke ugy, hogy nem vart?
Itt vagyok en elő peldanak. Marciusban kaptuk az oltast, gyakorlatilag azonnal teherbe estem, nem vartunk es most itt vagyok a teljesen egeszseges ikerbabaimmal.
Tenyleg erdekelne, hogy mi szol a probalkozas ellen, meg miert mondjak, hogy varni kell par honapot.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2021. nov. 29. 04:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!