Ma volt az első inszeminációm. Utrogestant írt fel a doki, holnaptól kell szednem napi 3x1-et. Nagy izgalmamban nem emlékszem... meddig kell szedni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 15:05
1/5 anonim válasza:
Gondolom 14.nap körül kell tesztelned, ha + lesz szeded amíg nem mondják hogy nem kell, ha - lesz akkor abbahagyod és megjön a mensi pár nap múlva.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is ez volt a sejtésem... Csak 30 darabosat kaptam, 10 napra elegendő szóval nem jön ki a matek.
Plusz gondolom ha elkezdem szedni akkor nem hagyhatom a 10.napon csak úgy abba...
2021. okt. 15. 16:32
3/5 anonim válasza:
Hívd fel az orvost vagy bárkit ahol az inszemet csinálták.
Kérdezd meg hogy meddig kellene szedni, mert csak 10 napra elegendő utrot kaptál. Akkor még a teszt is felesleges. Én nem merném abbahagyni, nekem a terhesség 12.heteig kellett szednem
4/5 A kérdező kommentje:
Ugyanígy inszemináció után?
Persze a dokim ma szabadnapos...
2021. okt. 18. 17:29
5/5 anonim válasza:
Nem inszeminacio után, "csak" clostilbegytes ciklus után
3*2 -t alkalmaztam 12.hettol kellett leepítenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!