Lombik első konzultáció?
Figyelt kérdés
Az érdekel főleg, hogy minden lombikra jelentkezett nő átesik egy műtéten? Szoktak kérni endokrinológiai vizsgálatot?2018. szept. 4. 16:45
1/1 anonim válasza:
Nekem nem volt semmi ilyesmi. Vittem az orvosi papírjaimat, ennyi elég volt. Nem küldtek el semmi pluszra. Bár nálunk férjemnél voltak gondok. Így felesleges lett volna szerintem olyan komolyabb vizsgálatokat végezni. 2.nekifutásra sikerült nekünk. Nyilván ha többedikre sem sikerült volna, biztos elküldtek volna több vizsgálatra, hogy jobban beleássák magukat mi lehet mégis a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!