Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfőn volt az első imszeminác...

Deákné Cintia kérdése:

Hétfőn volt az első imszeminációm. Akinek sikerült elsőre, mit érzett?

Figyelt kérdés

Nekem fájdogál a derekam hol jobban hol kevésbé, szurkál a hasam, néha görcsölök, és hőemelkedésem van(37.1 - 37.2).

Igaz ez még csak az 5.nap és nem érezhetek semmit, de megosztanátok velem, hogy nektek milyen érzéseitek voltak? Köszi a válaszokat!

2018. ápr. 14. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem volt inszemem, de egyik közeli barátnőmnek mindkét gyermeke az. Az első inszem után sokat görcsölt, gondolta, hogy biztos nem sikerült, premens, de terhes volt. A mádodik babánál nem görcsölt semmit, akkor szintén gondolta, hogy biztosan nem sikerült, hiszen az első gyereknél görcsölt, most meg nem, de ekkor is terhes volt.

A hő mindig fent van a ciklus második felében (a progeszteron miatt), az nem mond sokat, ugyanis csak a menzesz előtti napon, vagy a menzesz napján esik le.

De én amondó vagyok, hogy a görcsölés talán lehet jó jel, kb most van a beágyazódás ideje, de azért ne éld bele magad, úgy nagyobb a csalódás, ha mégsem sikerült.

2018. ápr. 14. 22:28
 2/6 nadrienn0223 válasza:
100%
Nekem múlthét pénteken volt az első inszem. Kb 5 napig görcsöltem és puffadt volt a hasam. Minden nadrágom szorított. Most 3 napja időszakos hányinger, sokszor szédülés. Mellem szörnyen fáj és mellbimból nagyon megnőtt. Én azt érzem,h nem sikerült, bár van más tünetem mint máskor (amit egyébként kreálni sem akarok) de most tnap reggel meg ma egész éjszaka olyan görcseim vannak mint mensi előtt. Szurkolok azért magunkért. Nekem még 9 nap a tesztig, de érdekes, h most nem izgat annyira a dolog. Nyilván rosszul fog esni, ha negatív a teszt, de most úgy érzem erősebb vagyok, mint eddig.
2018. ápr. 15. 08:34
 3/6 fradigirl85 válasza:
100%
Szia! Nekem 6 napja történt, ez volt a harmadik alkalom...az első után gyakorlatilag végig mensesszerű görcseim voltak, egyre erősebben. Biztos voltam benne h nem sikerül és meg fog jönni...és tévedtem, pozitív lett a tesztem. Sajnos a 6.héten elment...:( a második után semmit nem éreztem, 12.napra meg is jött, nem sikerült. Most valamiért nagyon bizakodó vagyok, próbálom nem beleélni magam, de fő a pozitív hozzáállás! Szurkolok Neked!
2018. ápr. 16. 19:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Ma volt 1 hete, hogy voltam. Próbálok nem rástresszelni. Dolgozom, ugyanúgy élem a mindennapokat, csak próbálok nem emelni.

Nekem egyszer természetes úton sikerült a baba, de sajnos nem a 12. Vagy a 6. Héten ment el, hanem a 6.hónapban. valamit elkaptam és leállt a baba veséje. Azóta (3éve) nem sikerül, ezért futottunk neki az inszemnek. Nagyon sok sikert neked is! Nektek is! Majd írd meg, hogy mi lett!!

2018. ápr. 16. 21:18
 5/6 fradigirl85 válasza:
6.hónapban...? :( Istenem, ezt nem is tudom hogy lehet túlélni...nagyon sajnálom. Van vmi oka ami miatt most inszem kellett, találtak vmi eltérést nálotok? Nálam nem, páromnak kissé kevesebb katonája van, de azt mondták, nem olyan vészes...tegnap óta egyébként egyértelmű mensiszerű, mindjárt megjön érzésem van sajnos...de hosszú még az idő a tesztelésig...!!! Csak kibírjuk valahogy, próbálok én sem egyfolytában erre gondolni, én is dolgozok egyébként
2018. ápr. 17. 09:44
 6/6 A kérdező kommentje:
A férjemnek nagyon jók az eredményei! Nekem van sajnos pco-m. De van peteérésem minden honapban, csak valamiért nem jön össze. Lehet, hogy az első után kicsit stresszelünk. Bár ez érthető. Nekem is görcsöl a hasam, meg szurkál a hasam.. pozitivan allok hozza, ha most nem, akkor kovetkezore remelem sikerul :)
2018. ápr. 17. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!