Hétfőn volt az első imszeminációm. Akinek sikerült elsőre, mit érzett?
Nekem fájdogál a derekam hol jobban hol kevésbé, szurkál a hasam, néha görcsölök, és hőemelkedésem van(37.1 - 37.2).
Igaz ez még csak az 5.nap és nem érezhetek semmit, de megosztanátok velem, hogy nektek milyen érzéseitek voltak? Köszi a válaszokat!
Nekem ugyan nem volt inszemem, de egyik közeli barátnőmnek mindkét gyermeke az. Az első inszem után sokat görcsölt, gondolta, hogy biztos nem sikerült, premens, de terhes volt. A mádodik babánál nem görcsölt semmit, akkor szintén gondolta, hogy biztosan nem sikerült, hiszen az első gyereknél görcsölt, most meg nem, de ekkor is terhes volt.
A hő mindig fent van a ciklus második felében (a progeszteron miatt), az nem mond sokat, ugyanis csak a menzesz előtti napon, vagy a menzesz napján esik le.
De én amondó vagyok, hogy a görcsölés talán lehet jó jel, kb most van a beágyazódás ideje, de azért ne éld bele magad, úgy nagyobb a csalódás, ha mégsem sikerült.
Köszönöm! Ma volt 1 hete, hogy voltam. Próbálok nem rástresszelni. Dolgozom, ugyanúgy élem a mindennapokat, csak próbálok nem emelni.
Nekem egyszer természetes úton sikerült a baba, de sajnos nem a 12. Vagy a 6. Héten ment el, hanem a 6.hónapban. valamit elkaptam és leállt a baba veséje. Azóta (3éve) nem sikerül, ezért futottunk neki az inszemnek. Nagyon sok sikert neked is! Nektek is! Majd írd meg, hogy mi lett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!