Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mikor jött meg az első...

Kinek mikor jött meg az első havi menzesze korai vetélés után úgy, hogy műszeres beavatkozás nem történt?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Anno 7 hetesen vetéltem el spontán, pontosan 28 nappal utána jött meg. De a dokim momdta, hogy ilyenkor bármi lehet, felborulhatnak a hormonok. Sajnálom ami történt, remélem hamar terhes leszel újból és rendben lesz minden. :)
2018. ápr. 3. 17:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem ma van a 38. Napja hogy nem jelentkezik a menzesz a teszt negatív :(
2018. ápr. 3. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Onnantól h 6hetesen megállapította a doki h nem fejlodik a baba, abbahagytam a progit. Akkor mar ket napja barnáztam.

Progi elhagyása után 35 nappal jott meg, de hőm és ovuteszt szerint már akkor volt peteérésem(21.napon)

Es amugy a rakovetkezo honapban mar pozi lett ujra a teszt. Csak 1 honap kihagyast javasolt a dokim (meg vas es e vitamin szedését abban a kihagyott ciklusomban)

2018. ápr. 3. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!