Teljesen kétségbe vagyok esve. Miért ilyen összevissza a görbém?
Szia! Nekem egyszer ezt írták:
"Az első fele nyugodtan lehet cikk-cakkos, nincs azzal semmi baj! Peteérés vagy az utolsó alacsony hőjű napon, vagy az azt követő első magas hőjű napon van! Ennél pontosabban hő alapján nem lehet megmondani, - ezt a dokim mondta!
A ciklus 2. felében nem lehet cikk-cakkos, legalábbis az vagy arra utal, hogy nem volt peteérés, vagy volt, de sárgatest elégtelensége van az ember lányának, vagy még azt hiszem, hogy pajzsmirigygondra is utalhat, ha nem megy fel a hő!"
Szia. Az enyhe menstruáció is utalhat arra, hogy valami hormonális egyensúly gond lehet. De ne aggódj, egy jó nőgyógyász gyorsan helyre tudja hozni!
A legfontosabb, hogy legyen tüszőérés. Ha van peteérésed, akkkor kb 16-18. napokon szokott lenni talán, a ciklus hosszából ítélve. Az enyhe mensi gyanús, és a ciklus második felében cikk-cakk tényleg progeszteron ingadozás lehet. Ami visszavezethető arra, volt-e rendes peteérés?
Én megmutatnám nőgyógyásznak, és kérnék esetleg 3. és 21. napi vérvételt megnézetni a hormonokat.
Amit addig is tudsz tenni (mert gondolom most karácsonykor nem mész orvoshoz): multivitamin már most, ha még nem szedsz, extra C vitamin (nekem meggyőződésem, hogy nekem ez is segített), + cickafark tea peteérésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!