Miért van az, hogy egyes tagok bizonyos kérdésekre összevissza pontoznak? Most nem mintha épp az érdekelne, hogy hányadik vagyok a toplistán, de zavaró, hogy teljesen szubjektív dolgokban vagyok lepontozva.
szerinetm nem is tudják mire adják a pontokat csak így akarnak jobb helyezést elérni, de ez tök gáz, aki az első az is ebből szedte össze a ponjait...
erre megy már ez az oldal is, pedi nem ez lenne a pontosás lényege sem... :S
:)))
tökre tetszett ez.
jaa, nekem is múltkor megszületett az első haszontalan válaszom:(
mert szerintük a tv paprika tölteni való és nem tisz-völgyi... de ha én a másodikat vallom?? nohmmf
Nos a helyzet az, hogy egyeseknek már tényleg nem a segítségnyújtásról szól ez az oldal, hanem hogy jobb helyen legyen a toplistán. Tudod, engem is bosszant, ha azt látom, hogy egy-egy kérdésre tök jó válaszok érkeznek és lepontozzák. De megfigyeltem és általában olyan kérdéseknél van ez az össze-vissza lepontozás, ahol véleményekre, tapasztalatokra kíváncsiak és nem konkrét dolgokra!
Volt olyan kérdés, amire válaszoltam és én írtam le a legjobban, a legáttekinthetőbben a dolgot, mire el kezdtek lepontozni. Miután megkérdeztem, hogy miért lett lepontozva a válaszom, mert ha nem jó amit írtam, azt mondják, mert nekem is jó, ha tudom, hogy rosszul tudtam a dolgot, erre meg csak úgy kúszott felfele a százalékom. Aztán írta a kérdező is, hogy az én válaszom volt a legjobb , legátláthatóbb! Szóval attól, mert lepontoznak, még koránt sem biztos, hogy rossz a válasz! Én ezek után is szívesen válaszolgatok. Eddig is nagyon ritkán pontoztam, ez ezután is így lesz!
en is feltettem egy kerdest es egy valaki beirt nekem 6 linket h en irtam a kerdest s ne is tagadjam miert ilyen hulyek egyesek :S
de amugy nem erdekelt engem kaptam 35 valaszt rea de meg most sem tudom h mi tevo legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!