Miért van az, hogy egyes tagok bizonyos kérdésekre összevissza pontoznak? Most nem mintha épp az érdekelne, hogy hányadik vagyok a toplistán, de zavaró, hogy teljesen szubjektív dolgokban vagyok lepontozva.
Figyelt kérdés
Pl. volt egy kérdés, hogy ki mit nem enne meg, én beírtam a madártejet, le lettem pontozva. Más kérdés: ki hogy készíti a zöldbabfőzeléket, beírtam, hogy kaprosan-paradicsomosan, le lettem pontozva. Egy olyan kérdésnél, hogy református-katolikus pár esetében a gyerekek milyen vallásúak legyenek, beírtam, hogy kislány anyuka, kisfiú apuka vallását örökli nálunk. Le lettem pontozva. Komolyan nem értem, milyen indokkal. A válaszaim nem voltak sem sértőek, sem valótlanok, sem közerkölcsöt nem sértettek. S akkor??? Tényleg egyeseknek nincs jobb dolguk, mint lepontozni?! Hát menjenek kapálni, legalább a leromló gazdaságért tennének.2009. márc. 9. 17:30
11/13 A kérdező kommentje:
Az nem fontos, hogy merre megy a %, szerintem. Engem egyszerűen az zavar, hogy hülyének néznek. Igen, értelek, ami neked valahogy jó, azt más szíveskedjen nem elítélni, hanem elfogadni, egyetértek. Azért írtam én is ki a kérdést... :-) Isten hozott a klubban. Tessék elmenni és pontozni a lépesméznél, köszönjük :-))))).
2009. márc. 10. 19:33
12/13 anonim válasza:
Ti hol látjátok, hogy valaki le van pontozva? És amugy van valami jelentősége a pontoknak?Régóta szoktam ezt az oldalt olvasni de mostanában sokan teszik szóvá ezt a pontozás dolgot! De nekem nem tűnik fel semmi! Elmagyaráznátok légyszi?
13/13 anonim válasza:
kérdező, ne lepődj meg azon, hogy a "gyerekek vallása" dolog miatt lepontoznak! A papok csak hazudnak és uralkodni akarnak az emberek felett. Miért kell a gyerekek agyát átmosni ilyen hülyeségekkel??? Majd azt ő maga eldönti hogy mi lesz a vallása! Miért ne lehetne éppenséggel pogány vagy ateista?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!