Mit tegyek? Félek összevissza!
10 éves korom óta mindentől félek.Állandóan olyan gondolatok járnak a fejembe hogy "mi lesz ha véletlenül ez történik?"És ezek általába rossz dolgok.Nagyon féltek mindenkit aki körülöttem van.Mindenféle hülyeséget kitalálok mikor pl elmegy valahova estefelé anyám és mondjuk arra gondolok és ha elrabolják vagy ilyesmi mi lesz?Meg pl mikor egyedül vagyok otthon többször is megnézem egymás után hogy tényleg zárva van e az ajtó.Lehet kicsit zavarosan irtam le,elnézést csak jobban nemtudtam megfogalmazni.
13/F
Szia!
Nyugi el fog múlni, nekem ugyanez volt. Én a mai napig háromszor utánanézek az ajtónak, megnézem a macskákat behoztam-e, minden este átszámolom őket :D
Viszont ha nagyon nagyon félsz akkor pszichológus. Pár beszélgetés és minden rendben lesz :)
nyugi, ez el fog múlni, ha a családtagjaidat félted, az normális dolog :)
az ajtós része lehet berögződés, de én már nem bízok a véletlenben :D
Én rezsón szoktam gyorsan összedobni reggelire valamit suliba indulás előtt.
Mielőtt kimennék az ajtón, vagy 3x,4x megnézem lezártam-e a rezsót, néha még útközben is azon idegelem magam, hogy elzártam-e tényleg.
Egyszer rávettem magam, ne legyek már ilyen hülye, és nem ellenőriztem le. Útközben mégis olyan rosszul voltam, hogy inkább visszafordultam, és persze max hőfokon volt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!