Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Clostil hány napos ciklust...

A Clostil hány napos ciklust csinál? Nekem eddig 35,45 naposak voltak. Akkor most mire számítsak? És mikorra teszi a pé-t?

Figyelt kérdés
A tapasztalatokat előre is köszönöm!
2008. dec. 13. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nagyon rövid, 19-21-23 napos ciklusaim voltak,Clostit szedtem napi 1-et a 2-5.napig. beállította a három hónap alatt kotta pontos 25 napra. most volt az első Closti mentes hónapom,most vagyok a 29.napon, még nem jött meg,de már jelei vannak,hogy fog:(szóval nálam a rövid ciklust kitolta,mert ugyebár a rövid ciklus sem jó,hisz általában anovulatorikus ciklusok az olyanok. Neked hosszabb ciklusaid vannak,ahogy írtad,lehet,nálad rövidebbé teszi,és leszt tőle PÉ-d is. Nálam csinált szép tüszőket és lett is spontán tüszőrepedés:)csak sajna a baba még nem jött össze ennek ellenére sem. Kitartást és sok sikert!
2008. dec. 13. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok még valami:) szóval nálam 25 napos ciklust csinált,engem ellenőriztek hüvelyuh.val,a 11 . napon volt PÉ,ovufájdalom,nyák,minden megvolt,12.napon uh.az látta,hogy 3 tüsző is megrepedt. 19.napon volt progeszteronszint nézés,ez 36ng/ml feletti lett.ami azt jelentette,hogy spontán volt tüszőrepedés is! Ha ezeket ellenőrzik neked a Closti alatt,akkor könnyebb behatárolni a peteérésed! a progeszteron szint értéke 15ng/ml felett már jónak mondható a ciklus 21.napján. Mondjuk nálam sajna elvékonyította a méhnyálkahártyát,ami ugye szintén fontos,mert másképp nem tud létrejönni a beágyazódás.Minden jót Neked!
2008. dec. 13. 12:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszod! Holnap kell először mennem vérvételre prog.szintet nézni. Hát remélem hogy összejön a baba!

Drukk Neked is a babához!

2008. dec. 13. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!