Drukkolnátok nekem?

Figyelt kérdés
Jövőhétre nem várom, de nagyon nem! Kicsit fájdogált a hasam a héten, illetve tegnap egy erősebb szùrást éreztem. Fájnak, érzékenyek lettek a melleim. Szédülök. Én nagyon bízom benne hogy nem a mensi tünetei. Szorìtsatok nekem. Legszívesebben minden nap csinálnám a tesztet mert veszélyes munkakörben dolgozom de túl korai, nem merem még
2021. nov. 19. 20:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!! Drukkolok neked! En meg csak most tartok az ovunal igy ram is meg hosszu napok varnak.

Ird majd meg mi lett a teszt eredmenye.

Szofi

2021. nov. 19. 21:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hogy döntöttél? Tesztelsz/teszteltél ma reggel? Én pont úgy vagyok, mint te, de én nem merek. Kivárom a jövőhetet. Meg picit le is mondtam róla most mert a gyomrom is rossz, ami egyértelmű mensi jel szokott lenni nálam..

Drukkolok, Sziszi

2021. nov. 20. 08:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Szia! Csináltam reggel tesztet de egyértelműen negatív lett sajnos. Kicsit rosszul is esett annak ellenére hogy tudom, hogy pozitív meg nem lehet. Csak nagyon izgatott voltam. Jövőhéten újra csinálom csütörtök reggel.
2021. nov. 20. 17:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem az ovu tesztem lett eros pozi ma. Es pont ma nem tudunk egyutt lenni. Borzalmasan ideges vagyok. Ujabb honap veszett oda….

Szofi

2021. nov. 20. 17:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi is probálkozunk a babával ugyhogy drukkolok :)
2021. nov. 20. 18:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Szofi! Nem biztos az...hátha sikerül. Az első gyermekem közvetlen mensi után sikerült.
2021. nov. 20. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Oh de jo gratulalok neked. :))
2021. nov. 20. 20:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos negatív lett a teszt ma reggel is. De nem jött meg. Addig van remény....
2021. nov. 25. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!