Drukkolnátok Nekem? Már úgy szeretnénk egy babát!
Én nagyon Drukkolok Neked! Természetesen van esélyed, afelől nincs kétség! Úgy voltatok együtt, ahogy kell! Csak a babának is akarnia kéne már hogy megfoganjon végre!
Mi is több mint 1 éve próbálkozunk a babával, de még nekünk se sikerült! :(( És nekem még egyáltalán gyerekem sincs, azt se tudom, milyen terhesnek lenni! :(
Az első válaszolónak is nagyon drukkolok, nagyon rádférne már hogy végre teherbe ess!! Szerintem nem amiatt nem jött össze eddig, mert hőmérőztél...stb. de ha úgy gondolod, hogy most már nem akarod csinálni, hát akkor ne csináld tovább.
Nagyon köszi Mindenkinek, remélem mostmár a baba is szeretne minket :) Én "csak" cickát meg palástfüvez iszom, meg e vitamon meg elevit...
Első, clostit is próbáltátok már?
Második válaszoló vagyok:
Én semmit nem fogok inni meg szedni sem! A természet tudja a dolgát és mindenféle csodaszer nélkül is teherbe lehet esni! Eleinte próbáltam már ki néhány dolgot, de többet ártott mint használt, úgyhogy engem nem érdekel most már semmiféle tea meg semmiféle gyógyszer.
Max. beszerzek egy kis folsavat, de ez se biztos.
Első vagyok, nem, closty-t nem próbáltuk, nekem nincs női bajom, gondolom ezért nem:) Na jó mostmár alá írom a végén a nevem mert nem tudom ki -kivel van:))))Én is úgy vagyok amúgy, hogy tényleg a természetre bízom, az első is akkor jött össze, amikor feladtam az ovutesztelést, hőmérőzést, görcsölést, remélem most is bejön, de sajna három évig nem bírtam ezt feladni, most jött el az idő:))
Enikő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!