Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Drukkolnátok Nekem? Már úgy...

Drukkolnátok Nekem? Már úgy szeretnénk egy babát!

Figyelt kérdés
Már több, mint egy éve próbálkozunk. Azóta volt egy vetélésem is :( Kedden kaptam tüszőrepesztő szurit, meg clostit szedtem és tegnap (szerdán) akcióztunk :) szerintetek mennyi esélyem van?
2011. ápr. 21. 09:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Esélyed annyi mint másnak 20-30%, sajnos nem több, de én nagyon drukkolok neked:) de te is drukkolj ám nekem, mert mi már három éve nyomjuk és még sehol semmi, sajnos, és már beleőrültem . Ebbe a hónapba eldobtam a hőmérőt és mindent, nem bírtam már tovább, most megpróbáljuk időzítés nélkül, hátha.
2011. ápr. 21. 09:53
 2/12 A kérdező kommentje:
3 éve??!! Hát mindenkinél jobban drukkolok, az biztos! ;) Mikorra nem várod? Kivizsgáláson voltatok?
2011. ápr. 21. 09:59
 3/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon Drukkolok Neked! Természetesen van esélyed, afelől nincs kétség! Úgy voltatok együtt, ahogy kell! Csak a babának is akarnia kéne már hogy megfoganjon végre!

Mi is több mint 1 éve próbálkozunk a babával, de még nekünk se sikerült! :(( És nekem még egyáltalán gyerekem sincs, azt se tudom, milyen terhesnek lenni! :(

Az első válaszolónak is nagyon drukkolok, nagyon rádférne már hogy végre teherbe ess!! Szerintem nem amiatt nem jött össze eddig, mert hőmérőztél...stb. de ha úgy gondolod, hogy most már nem akarod csinálni, hát akkor ne csináld tovább.

2011. ápr. 21. 10:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Voltunk kivizsgáláson, a párommal voltak gondok, de már rendben van ő is egy éve kb, és mégse jön, velem minden rendben , nekem van már egy gyerekem de közös gyerekünk sajnos nincs, és az idő meg sürget mert nem vagyok már mai csirke:))amúgy május 8.körül nem várom, de nagyon nem:) második hozzászólónak is megy a drukk:)
2011. ápr. 21. 10:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Próbáltátok meg inni Gyuri bácsi babaváró tearendszerét? Ezek tisztítják a vért,serkentik a nemi hormonok működését, erősítik a méhet, növelik a sperma számot. 1054.Budapest Bank u. 6. Tel: 06-46-390 278, info@gyorgytea.hu, www.gyorgytea.hu
2011. ápr. 21. 10:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Részemről nem fogom kipróbálni, sok jót hallottam de nem teázok , mert ittam én már mindenfélét, cicka-palást, málnalevél-palást, de mivel nekem normál ciklusom van, és van pé-m is így a teák bekavartak azok olyan nőknek valók akiknek nincs pé stb..másoknak bekavar, a férjemnek is spermájával volt gond, de a maca víbe úgy rendberakta, hogy tenyész bika lett belőle.
2011. ápr. 21. 10:08
 7/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi Mindenkinek, remélem mostmár a baba is szeretne minket :) Én "csak" cickát meg palástfüvez iszom, meg e vitamon meg elevit...

Első, clostit is próbáltátok már?

8/12 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok:

Én semmit nem fogok inni meg szedni sem! A természet tudja a dolgát és mindenféle csodaszer nélkül is teherbe lehet esni! Eleinte próbáltam már ki néhány dolgot, de többet ártott mint használt, úgyhogy engem nem érdekel most már semmiféle tea meg semmiféle gyógyszer.

Max. beszerzek egy kis folsavat, de ez se biztos.

9/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem sincs még egy gyermekem sem, ő lenne az első; hát remélem mindannyiunknak összejön mielőbb, én most nagy reményeket fűzök ehhez a hónaphoz
2011. ápr. 21. 10:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok, nem, closty-t nem próbáltuk, nekem nincs női bajom, gondolom ezért nem:) Na jó mostmár alá írom a végén a nevem mert nem tudom ki -kivel van:))))Én is úgy vagyok amúgy, hogy tényleg a természetre bízom, az első is akkor jött össze, amikor feladtam az ovutesztelést, hőmérőzést, görcsölést, remélem most is bejön, de sajna három évig nem bírtam ezt feladni, most jött el az idő:))

Enikő

2011. ápr. 21. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!