Drukkolnátok nekem?
Figyelt kérdés
Jövőhétre nem várom, de nagyon nem! Kicsit fájdogált a hasam a héten, illetve tegnap egy erősebb szùrást éreztem. Fájnak, érzékenyek lettek a melleim. Szédülök. Én nagyon bízom benne hogy nem a mensi tünetei. Szorìtsatok nekem. Legszívesebben minden nap csinálnám a tesztet mert veszélyes munkakörben dolgozom de túl korai, nem merem még2021. nov. 19. 20:19
1/18 anonim válasza:
Hosszú lesz így minden hónap...de drukkolok, persze.
2/18 anonim válasza:
Nekünk is mostanában jött össze 6 év után :) Átérzem, és nagyon nagyon drukkolok!
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok :)
2021. nov. 19. 20:26
5/18 anonim válasza:
Drukkolok. Jövőhétre melyik napra nem?
7/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan sajnos. Csütörtök péntek szombaton lenne az ideje. Hanyag voltam és az előzore nem emlékszem teljesen. Amúgy mindig időben jön még, percre pontosan. De egyszerűen nem tudom,, hogy az elmúlt hónapokban mikor jött meg napra pontosan .
2021. nov. 19. 20:44
8/18 anonim válasza:
Szia!
Én jövő csütörtökre nem várom!
Nagyon drukkolok neked is!:)
Írj majd miújság,én előbb nem szeretnék tesztelni,majd csak a nemvárt napján!
Zsófi
9/18 A kérdező kommentje:
Kedves Zsófi! Én is szorítok neked! Majd írj, hogy mi lett. Én nem tudok várni tovább, hátha mutat valamit reggel...bár még rettentően korai.
2021. nov. 19. 20:47
10/18 anonim válasza:
Igen az még korai sajnos,de ha úgy érzed szeretnél.
Én félek a korai teszteléstől.
Még a nem koraitól is,hogy újabb csalódás...
Elutazunk most,pont a nemvárt előtt,viszek egy tesztet és egy doboz tampont is,majd elválik melyikre lesz szükség.:D
Zsófi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!