Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív? már...

Szerintetek pozitív? már késik 4 napja, de szerintem később volt ovum, így kb ma van a nemvárt vagy 1 napot késik.

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 16. 08:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

6 vagyok..

Sajnálom.. a gólyahír 10-es érzékenységű, szóval ennyi késés után már láthatónak kellene lenni..

De ameddig nem jön meg van remény. Sajnos ameddig vártunk a 3.babara több mint egy évig, nekem is volt 2x is halvány pozi tesztem amiből nem volt baba, és egyszer 9napig késett. Plusz volt egy méhen kívülim is.

Ha most nem is jön össze, ne keseredj el. Új hónap új remény :)

2021. nov. 17. 08:12
 22/24 A kérdező kommentje:
A méhen kívülinél mi volt a tapasztalat, ott pozitív lett a teszt? kicsit félek, hogy az... sajnos én is úgy gondolom, hogy ki kellett volna mutatnia kivéve ha tényleg ennyit tolódott az ovum. Köszönöm a bíztatást ::)
2021. nov. 17. 08:18
 23/24 anonim ***** válasza:

Volt egy halvány pozitív tesztem. Majd kb 10 nap késéssel “megjött” el is engedtem a dolgot.

Viszont jó pár nap múlva iszonyatosan el kezdett fájni a hasam, egyik percről a másikra. De annyira hogy alig bírtam ki. Elmentem nogyogyaszhoz aki beutalt a klinikára méhen kívüli gyanúval. Be is mentem, ott annyit láttak már csak, hogy a jobb petevezetekem 8mm ki van tagulva és Douglasban közepes mennyiségű szabad folyadék van..

2021. nov. 17. 09:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Végül mondhatni szerencsés voltam, mert semmi teendő nem volt vele, azt mondtak felszivodott.

Ez volt 2020.02 hóban. És idén április elsején lettem terhes :) ( de közben voltak azok a tesztek késések amiket írtam fentebb szóval nem volt egy könnyű év.. )

En azért továbbra is drukkolok, remelem nektek nem kell ennyit várni, és meg ha most nem is jött össze, remelem nem méhen kívüli. :)

2021. nov. 17. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!