Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív? már...

Szerintetek pozitív? már késik 4 napja, de szerintem később volt ovum, így kb ma van a nemvárt vagy 1 napot késik.

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 16. 08:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Azért szedtem szét mert jobban te tudtam fotózni, amúgy csillogott a műanyagnál. Nem tartottam sokéig benne, de igazad van így elázottnak tűnhet. 6# én is tesztelek 2 nap múlva és remélem erősebb lesz. Neked volt tüneted? Nekem most mindjárt megjön érzésem van és jobb oldalt a hasam alja szurkál.
2021. nov. 16. 09:19
 12/24 anonim ***** válasza:
62%

6# vagyok.

Drukkolok :)

Nem volt tünetem. Talán annyi, hogy nem fajt a derekam. De őszintén szólva nem is figyeltem. Ő a 3.babank és több mint egy évig próbálkoztunk vele, de nem jött össze, már pont elkezdtem kivizsgálásokat is. Páromnak új munkahelye lett, így abban a hónapban 2x tudtunk együtt lenni, amiből “papíron” nem is lehetett volna baba..

ezért is csak 4nap késes után tunt fel hogy nem jött meg, és “csak úgy” teszteltem egyet. De baromi halvány volt.. ( mivel volt már ilyen tesztem és akkor nem volt baba, így nem is reménykedtem ) de mivel 2 nap múlva sem jött meg azért csináltam meg egyet. Szooval nálam ez volt a helyzet. ( és mivel nem akkor fogant amikor kellett volna, ezért kisebb majdnem 2 héttel )

2021. nov. 16. 10:17
 13/24 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Egyébként a 2 nagyobb gyereknél sem volt olyan igazi erős tesztem.. nem tudom mi az oka.

2021. nov. 16. 10:18
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

[link]

Ez volt a 10-es tesztem 4 nap késéssel. Feltettem ide gyk-ra is. Hat nem biztattak semmi jóval :D

Ez pedig 6 nap késéssel 25-ös

[link]

2021. nov. 16. 10:21
 15/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 6-os és 14-es :) 2 nap múlva csinálok megint egyet. Ti milyen tesztet használtatok? Én facelle tesztet használtam.
2021. nov. 16. 10:48
 16/24 anonim ***** válasza:

14 is en vagyok a 6# válaszoló :D

A 10-es teszt az gólyahír volt, a 25-ös fuu jó kérdés kék csík volt a neve ha jol emlékszem.

2021. nov. 16. 10:51
 17/24 A kérdező kommentje:
:) köszönöm veszek ilyet mint Te hátha jó lesz nekem is, eddig csak a rossmanos facelle tesztet használtam már 1 éve próbálkozunk mi is, annyi hogy én IR vizsgálaton voltam már az jó volt szerencsére nincs IR-em. Remélem összejön a baba ::) eddig ilyen tesztem nem volt még amin látszik a két csík, bár a Te tesztedet vagyis a képen rózsaszínűbb mint az enyém, de hátha nekem is babát jelent
2021. nov. 16. 11:01
 18/24 anonim ***** válasza:

Kiváncsi leszek. Remelem sikerrel jártatok:)

Majd írd meg mi lett. #6

2021. nov. 16. 11:04
 19/24 A kérdező kommentje:
Meg írom :) jó egészséget Nektek és köszönöm, hogy elmesélted a tapasztalatodat :)
2021. nov. 16. 11:06
 20/24 A kérdező kommentje:
6# ma reggel nem bírtam ki csináltam egy gólyahírt de negatív lett... most mindjárt megjön érzésem van. nem tudom most mi van, vagy később volt ovum vagy késik...igaz nekem mostanában nagyon kitolódik az orvos szerint az oltástól, de azt hittem mostmár visszaállt...nem merek mér hinni benne, hogy mégis baba lenne...
2021. nov. 17. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!