Nemvárt napján pénteken negatívat teszteltem. Ma, kedden szintén negatív. Azért reménykedhetek? Volt akinek csak 1 héttel később lett pozitív?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 11:41
1/3 anonim válasza:
Nem várt után 5 nappal még negatív volt nekem is, utána nem is teszteltem, mert elkeseredtem miatta teljesen. Majd rá kb egy hét múlva rosszul lettem, akkor teszteltem legközelebb és akkor már pozitív volt...bár az sem volt még túl erős, de azért egyértelmű volt...
2/3 anonim válasza:
Mikor voltatok együtt legutoljára a pároddal? Mert ha volt egy késői peteérésed és együtt is voltatok, akkor még lehet, hogy azért negatív a teszt.
3/3 anonim válasza:
Nos nekem 12 napos késés után pozitív lett,addig negatív volt,de ma újra megnéztem és negatív nem tudom mi van dokihoz hétfőre kaptam időpontot,lehet az a baj,hogy másfajta a teszt..még midndig nem jött meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!