Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után menjek el...

Mennyi idő után menjek el dokihoz? Nem jött meg a teszt még negatív! (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A ciklusaim kb 30-32 naposak, már a 36 napon járok. Amúgy nem várom :D amikor azt hittem hogy meg fog jönni akkor fájdogált a hasam meg rajtam volt a szokásos hisztiroham de el is múlt 3 nap után és még az is utalt rá, hogy 2 napig olyan bő vizes folyásom volt ami szintén elmúlt csináltam utána két tesztet is de negatív. Semmi jele sincs, hogy most megjönne.

Aki járt igy esetleg írja már meg mi lett a vége!

válaszokat előre is köszönöm.

Üdv : A

#folyás #késésés #kinek lett utána pozitív
2013. nov. 21. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem volt hogy 10 napot késett..nega teszt

Várj pozi tesztig..ha nincs..baba sincs

De 20 nap késéskor irány a doki

2013. nov. 21. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
majd ird meg h mi va :) drukkolok
2013. nov. 21. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Érdemes elmenni szerintem, ha több mint egy hete késik.
2013. nov. 21. 17:58
 4/9 anonim válasza:

A nagyobb fiammal jártam hasonlatosan.Az első nap tudtam, hogy állapotos vagyok.Főleg megérzés+valami fémes íz volt a számban.3 terhességi teszt lett negatív heteken keresztül.

Mondjuk ez 20 éve történt.Azóta pontosabbak a tesztek,de érdemes másfajtákat venni.És reggeli vizeletből.

2013. nov. 21. 18:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Holnap vagy vasárnap reggel csinálok ùj tesztet, meg nem tudom inkább várok, de olyan nehéz. Majd megírom mindenképpen.
2013. nov. 22. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
na miujság van???:)
2013. nov. 25. 09:11
 7/9 A kérdező kommentje:
ma reggel jutottam odáig, hogy megcsináljam továbbra is negatív. Jövőhéten megyek dokihoz ha addig nem jön meg.
2013. nov. 25. 12:16
 8/9 anonim ***** válasza:

lehet, hogy nem volt peteérés, vagy lehet, hogy késői peteérésed volt. én eddig mikor nem jött meg időben, és negatív volt a teszt, még egy hét után is, akkor ittam napi 2 csésze cickafarkfű teát, és akkor utána megjött. 2 szer volt eddig ilyenem, orvosnál is jártam közben (azt hittem terhes vagyok, csak a teszt nem mutatja) és az orvos mondta, hogy kimaradt egy peteérés (előfordulhat sajnos :( Aztán megittam a teákat, és meg is jött, mivel a cickafark tartalmaz természetes fitoösztrogént, ami segít rendezni a ciklust és a peteérést.

Kívánom, hogy mielőbb legyen kisbabád! Majd imádkozom! És mindenkinek, aki babát szeretne!

2013. nov. 25. 14:31
 9/9 A kérdező kommentje:
hát sajnos megjött majdnem 2 hét késéssel :(
2013. dec. 1. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!