Mennyi idő után menjek el dokihoz? Nem jött meg a teszt még negatív! (bővebben lent)
A ciklusaim kb 30-32 naposak, már a 36 napon járok. Amúgy nem várom :D amikor azt hittem hogy meg fog jönni akkor fájdogált a hasam meg rajtam volt a szokásos hisztiroham de el is múlt 3 nap után és még az is utalt rá, hogy 2 napig olyan bő vizes folyásom volt ami szintén elmúlt csináltam utána két tesztet is de negatív. Semmi jele sincs, hogy most megjönne.
Aki járt igy esetleg írja már meg mi lett a vége!
válaszokat előre is köszönöm.
Üdv : A
Nekem volt hogy 10 napot késett..nega teszt
Várj pozi tesztig..ha nincs..baba sincs
De 20 nap késéskor irány a doki
A nagyobb fiammal jártam hasonlatosan.Az első nap tudtam, hogy állapotos vagyok.Főleg megérzés+valami fémes íz volt a számban.3 terhességi teszt lett negatív heteken keresztül.
Mondjuk ez 20 éve történt.Azóta pontosabbak a tesztek,de érdemes másfajtákat venni.És reggeli vizeletből.
lehet, hogy nem volt peteérés, vagy lehet, hogy késői peteérésed volt. én eddig mikor nem jött meg időben, és negatív volt a teszt, még egy hét után is, akkor ittam napi 2 csésze cickafarkfű teát, és akkor utána megjött. 2 szer volt eddig ilyenem, orvosnál is jártam közben (azt hittem terhes vagyok, csak a teszt nem mutatja) és az orvos mondta, hogy kimaradt egy peteérés (előfordulhat sajnos :( Aztán megittam a teákat, és meg is jött, mivel a cickafark tartalmaz természetes fitoösztrogént, ami segít rendezni a ciklust és a peteérést.
Kívánom, hogy mielőbb legyen kisbabád! Majd imádkozom! És mindenkinek, aki babát szeretne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!