Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek sokáig negatív-at...

Akiknek sokáig negatív-at mutatott a teszt, annak hány hetesen vált pozitívvá?

Figyelt kérdés
...ha egyáltalán pozitív lett. Vagy doki mondta meg, hogy terhes, vagy hogy vált biztossá? Meddig reménykedhet az ember, hogy negatív teszt mellett is babát vár?
2013. nov. 15. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem már nemvárt napján pozi volt a teszt.

Egy barátnőmnek már egy hete késett, mire ott volt a második vonal, de akkor már félreérthetetlenül ott volt :)

2013. nov. 15. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyik ismerösömnek aktus után 10 nappal lett elöször pozitív, biztos az ovu idöpontja mivel uh-on követték. Hol tartasz kérdező? mióta késik?
2013. nov. 15. 13:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Nos a kérdést egy ismerősöm miatt tettem fel, mert neki elsején kellett volna megjönnie(kb.mert nem volt pontos a vérzése), de azóta csak kevés barnás folyása volt. Tudom, hogy van olyan, akinek valamilyen oknál fogva sokára mutatott pozitívat a teszt és ezen emberek válaszával akartam kicsit jobb kedvre deríteni.
2013. nov. 15. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Már pozitívnak kéne lennie a tesztenek. Az nagyon ritka hogy egyáltalán nem elsz pozitív- Azoknak a nöknek nem választódik ki a HCG a vizeletben, de ez tényxleg nagyon rtika. A barna folyás is egyértelműen utal rá hogy inkább hormonális probléma miatt nem jött meg neki. Ha babát szeretne ezt nem ártana kivizsgáltatnia.
2013. nov. 15. 16:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, az orvosi látogatást én is a lelkére kötöttem! Hiszen UH, vérvétel stb.eredménye után okosabbak lennénk...

Több mindenre gondoltam én, ezek közül az egyik, hogy később volt peteérése...de már akkor is ki kéne mutatnia a tesztnek.

2013. nov. 15. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!