Teszt? Reggel készült, x-epil
Figyelt kérdés
Http://kepfeltoltes.hu/view/131122/F_nyk_p0472_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg2013. nov. 22. 09:22
6/15 anonim válasza:
Én sem látok rajta második csíkot, de nagyon homályos a kép, használj makro módot a fényképezőgépen.
7/15 anonim válasza:
Én sem látok második csíkot, viszont a kép nagyon rossz.
9/15 anonim válasza:
Kicsiben nem látok rajta 2. csíkot amikor kinagyítom meg annyira homályos, hogy semmit nem lehet látni. Próbáld meg makróval. Egyébként az én első tesztem annyira halvány volt, hogy én is csak éppen hogy láttam az ablak alatt, így nem is hittem még benne, rá 3 napra már ott volt az ugyan halvány de egyértelműen kivehető csík.
10/15 anonim válasza:
Tegyél fel, kérlek, egy másik képet, mert ezen nem lehet kivenni. Én általában minden halvány csíkot meglátok, de ezen nem tudom kivenni, közben lehet, hogy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!