Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt? Reggel készült, x-epil

Teszt? Reggel készült, x-epil

Figyelt kérdés
Http://kepfeltoltes.hu/view/131122/F_nyk_p0472_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

2013. nov. 22. 09:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2013. nov. 24. 16:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Sajnos ez tényleg negatív. Egy elázott negatív... Sajnálom, majd a következő hónapban. Nem lehet, hogy korán teszteltél?
2013. nov. 24. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Negatív :(
2013. nov. 24. 18:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez még ugyan az a teszt,csak eltettem a dobozába,újat azóta nem teszteltem.A menzeszem 2.napján csináltam,mert igazából 3nap barnázásom volt,napi 1ob mini elég volt.Ez a teszt így lassan 2hetes lesz :) lehet hülyének néztek érte... vannak egyébként azóta is tünetnek meg betegségnek egyaránt vélhető tünetek,mint pl fáj a derekam,többet járok pisilni kb 6x egy nap mintha fel lennék fázva.Ellenben menstruációs görcseim vannak napi 3-4x max 10percig,folyásom nem rendellenes.Picit fáradtabb,ingerlékenyebb vagyok,de ezt a rossz idő is okozhatja.Aktuális lenne egy rákszűrés.És azon gondolkodtam a doki észrevenné ha valami van?Nem akarom magam az őrületbe kergetni,így csak akkor tesztelek,ha legközelebb nem jön meg,ami még másfél hét.
2013. nov. 24. 19:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Terhességnél is csinálnak rákszűrést, e miatt ne aggódj. Esetleg említsd meg a pecsételő vérzést a dokinak, lehet, h korai volt a teszt v cisztád van.
2013. nov. 24. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!