Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatokra vagyok kíváncs...

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, utalhat terhességre?

Figyelt kérdés

Szerdán kéne megjönnie,már majdnem 1 hete a következő tüneteim vannak, magasabb testhő nem csak ébredésnél hanem egésznap, fáradtság álmossság, hasfájás, szurkálás, derékfajás, mellfájdalom, időnként gyomorégés, hányinger, napokig pl húsundorom volt ami nálam meglepő. Ma csináltam egy 10es tesztet de totál negatív. Már régen voltam terhes nem emlekszem teljesen, de tudom hogy később lett egyértelmű pozitív.

Köszi a válaszokat!

2021. nov. 15. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
Ilyenkor még nincsenek terhes tünetek.
2021. nov. 15. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Szuper.Megfigyelted hogy valóban túl vagy az ovun.Amit tapasztalsz az a pms tünetek.
2021. nov. 15. 18:25
 3/3 anonim válasza:
Első ez nem igaz, kétszer voltam terhes de mindkettő előtt már pozitív teszt előtt voltak terhes tüneteim, pedig midnkettő meglepi baba volt,nem görcsöltem rá a témára. Pl a 2. Mensi előtt 4 nappal fogant kb hamarabb biztos nem mert a párom nem volt itthon. A pozi teszt előtt jó 1 héttel hányingerem volt, faradt voltam, undorodtam a tejtől és a kávétól, ez meg is maradt a 20. Hétig a hányással együtt, ja és hőemelkedésem voltanem tudtam eleinte miért fázom mindig. Szóval simán lehet terhes tünet.
2021. nov. 15. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!