Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyik hónapról a másikra...

Egyik hónapról a másikra kevesebb mensi?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve próbálkozunk a férjemmel. A gyógyszer abba hagyása utáni 2.hónapban vissza állt a több napig tartó nagyobb mennyiségű mensi, a megvonásos vérzéstől. 28-29 napos ciklusokkal. Ebben a hónapban viszont késett 3 napot és feltűnően kevés. 3napig használtam tampont a megszokott 5-6 nap helyett és nem volt olyan brutál napom a 2.-3.napon sem amikor óránként kellett volna pl cserélnem. Utalhat ez valami bajra? Januárban volt egy bevérzett petefészek cisztám, ami a következő vérzés alkalmával felszívódott. 1.5 hét múlva megyek nődokihoz megkezdeni a vizsgálatokat a baba miatt. Van valakinek ezzel tapasztalata? Volt aki így volt és kiderült mi a baj?
2021. nov. 12. 15:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló gondjaim (nagy ciszta aztán rövidülő ciklus, kevés vérzéssel)voltak, nekem alacsony progeszteronszint okozta.
2021. nov. 12. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!