Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nők megérezik, hogy teherbe...

A nők megérezik, hogy teherbe estek?

Figyelt kérdés
A biológiai részét én is tudom. Arra lennék kíváncsi, vajon olyan lehet e hogy valaki a lelke mélyén tudja, pl aktus után pár nappal, hogy áldott állapotba került. Amolyan női megérzés.
2021. nov. 8. 20:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszem. Legfeljebb ha próbálkoznak és ő állítja, hogy érzi, hogy már terhes, akkor véletlenül bejöhet, de valójában szerintem nincs ilyen. Volt, hogy terhesnek hittem magamat, de nem voltam. És volt, hogy tényleg terhes voltam. 50-50...
2021. nov. 8. 20:10
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem.

De mivel 50% az esély, hogy eltalálja így akinek bejön rá tudja fogni, hogy ő megérezte

2021. nov. 8. 20:15
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Azok a nők érzik meg akik nagyon rá vannak görcsölve a gyerekre, de azok minden hónapban megérzik, még akkor is, ha nem estek teherbe.
2021. nov. 8. 20:17
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Aktus utan par nappal meg nincs is beagyazodas, megtermrkenyules is csak alig
2021. nov. 8. 20:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

En nem ereztem semmit.

Szerettük volna a babat es probalkoztunk is. Figyeltem az apro tünetekre.

De nem ereztem, hogy na most aztan hü de terhes vagyok.

Miutan kesett es pozitiv lett a teszt utana igen:)

De igazan csak akkor hittem el miutan az ultra hangon talaltak sziv hangot

2021. nov. 8. 20:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Aktus után pár nappal nincs mit megérezni. Ez nem így működik. Vannak technikák, amikkel követheted a tested változásait (ovulációs tesztek, hőmérőzés, testudatosság, stb) és ezekből következtethetsz az akció sikerességére, de ez messze nem megérzés. Olyan, hogy szexeltünk valamikor a párommal, és én két nappal később "megérzem", hogy ebből teherbe estem úgy, hogy nem figyeltem a ciklusaimat, nem nézem a hőm, azt se tudom, mikor van az ovulációm, van-e egyáltalán, na olyan egészen biztosan nincs. Vagyis van, de az olyan fajta "megérzés", mint hogy "megérzem" a tőzsde jövő heti alakulását anélkül, hogy értenék bármihez is a tőzsdén.
2021. nov. 8. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
Én nem hittem ebben, de én megéreztem. Mindig aggodalmaskodó idegroncs voltam, és egyszercsak megszállt a lelkibéke, de olyan szintű, hogy nem tudom valaha éreztem-e így magamat. Az is átsuhant a fejem, hogy "ilyen érzés lehet megtermékenyülni?", ami azért is érdekes, mert nem vártam gyerkmekáldásra, nem tervezett gyerek volt. Akkor észbe kaptam, visszazökkentem a transzból, és elhesegettem a dolgot, hiszen nem is terveztünk még babát. Aztán meg hetekkel később kiderült, hogy terhes vagyok. Egyből erre a napra gondoltam, és ez nem hagy nyugodni.
2021. nov. 8. 20:48
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem éreztem semmi különösebbet de lehet h csak tudat alatt nem akartam beleélni magam semmibe mivel iszonyú sok negatív teszt volt a hátam mögött már... így izgatottan de az esélytelenek nyugalmával teszteltem. Háromszor voltam már terhes, egyedül a harmadik baba sikerült az elsőt élesen hónapban, de ott is az volt hogy ugyan miért sikerült voltna ha korábban annyit küzdöttünk az első két gyermekért
2021. nov. 8. 21:27
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Nálam ez fordított xD amikor nem éreztem terhesnek magam és nem is foglalkoztam vele a ciklusban akkor lettem terhes kétszer is. Pedig 7 éven át minden ciklusban tesztelgettem meg éreztem minden féle tünetet. Szerintem nem lehet megérezni. Valóban kb minden ciklusban mondhatja az ember, hogy érezte aztán egyszer tényleg terhes lesz és mondhatja, hogy érezte. Pedig ezt nem lehet. Az más, ha mensi előtt egy két nappal tünetel az ember és szinte biztosra tudja, érzi, hogy terhes. Ott már van értelme.
2021. nov. 8. 21:42
 10/14 anonim ***** válasza:
7%

Első gyermekemnel egyszer probalkoztunk. Egyszerűen megereztem hogy ő ott van velem😊 de persze csak utólag lettem biztos benne. 2 hét késés után teszteltem egyértelmű pozitívat és rá 2 hétre még gondoltam lehet hogy meg fog jönni csak kimaradt 1 ciklus véletlenül 😁 de mivel a doki is megerősítette bebizonyosodott a megérzésem😀

Most tesóval próbálkozunk, megerzesem nem volt még a 4 hónap alatt de az egyik hónapban voltak terhestüneteim de végül megjött, nem is teszteltem előbb, lehet, hogy nem tapadt meg, ha valami el is indult

2021. nov. 8. 22:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!