Par napja tudtam meg, hogy babát várok.
Jovoheten megyek orvoshoz, de nagyon félek...mivan ha
esetleg nem jó helyre ágyazodott be.. Nem növekszik,
nincs szívverés es a többi dolog. Masnak is voltak ilyen
félelmei? Ha igen, hogyan kezelte?
Én soha nem féltem annyira egész életemben, mint az első ultrahang előtt. Utána egyre jobb lett. Amíg nem éreztem mozogni, még féltem, mert fogalmam aem volt, mi történik belül. Ahogy megmozdult, utána már nem féltem ultrahangok előtt, mert ugye éreztem, hogy mozog.
2021. nov. 8. 14:19
Ha csak pár napja tudtad meg, még lehet, hogy korai a doki. Nem biztos, hogy lesz szívhang a 6. hét előtt.
Egyébként az első ultrahangig én is féltem, hogy jó helyen van-e, lesz-e szívhang. De mindig van min izgulni. Most épp azon, hogy mikor születik meg.
2021. nov. 8. 14:40
Ha még csak most tudtad meg, szívhang nem hinném, hogy lesz.
Ezt most én is megtanultam, ugyanis 5+1 hetesen mentem el, mondta a doki is, hogy elég korai. De azért azt megállapította, hogy jó helyen tapadt meg, már látta a szabályos kis petezsákot és benne a szikhólyagot. 19-én megyek vissza, akkor 7+4 hetes leszek, remélem minden rendben lesz :)
Nekem is vannak félelmeim, de bízom a babámban és magamban, alig várom, hogy növögessen és mozogjon! :)
Ne stresszelj, azzal csak ártasz!
Jó babavárást kívánok!
2021. nov. 8. 15:05
Hany hetes leszel jövőhéten? Pár napj tudtad meg, lehet h jövőhéten még nem fognak olyan sokat látni. Azt hogy jó helyen van azt igen, de szivhangot még nem valószínű h lesz, úgyhogy emiatt ne panikolj be. Amúgy teljesen normális h izgulsz miatta nekem iszonyú lassan ment az idő, aggódtam nagyon izgatott voltam, de én 3 héttel az első teszt után mentem először orvoshoz.
2021. nov. 8. 21:45
15/19 A kérdező kommentje:
Kb 6hetes es 3 napos leszek mikor megyek
Szerintem sokmindenkinek vannak ilyen félelmei, főleg a 12. hétig. Utána jön az, hogy a genetikai uh-n ne találjanak semmit. Utána, hogy ne legyen koraszülött, felsírjon születéskor stb. Aztán amíg élsz, mindig lesz valami félelmed, mert anya vagy. Muszáj valahogy más irányba terelni a gondolkodást, különben megbolondulsz, de legalábbis szép emlékek helyett az lesz, hogy végig aggódtál mindent (sokszor és általában) feleslegesen. Tudom, mert én is ilyen vagyok, ezen folyamatosan és tudatosan kell dolgozni magad miatt és - ahogy előttem is írta már valaki - azért, hogy a gyerekre se ragaszd rá.
2021. nov. 11. 06:14
Hogy vagy/tok azóta kérdező? Én a héten megyek én is pont 6+3 leszek aznap. Volt már egy veszteségünk, azóta egy szivárvány babánk, így most is aggódom, hogy minden ok legyen. Tegnap azt álmodtam, hogy megjött, borzalmas volt de bízom benne, bízom magunkban...
2021. nov. 15. 15:31
18/19 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt az orvosnál :)
Jajj de jó! Nalunk még nem volt csak petezsák, egy hét múlva megyek ismét. Remélem minden ok lesz már...
Boldog babavárást: 17es
2021. nov. 24. 13:35
Kapcsolódó kérdések: