Ma voltam EKG-n (mivel műteni fognak endometriózis miatt). Azt mondta a háziorvos, hogy nagyon szapora a szivverésem, aminek az aneszteziológus nem fog örülni. Ez ekkora nagy baj?
Igen, így kell kinéznie.
Azért volt szapora a szívverésed mert izgultál a vizsgálat alatt? Én pl. így jártam. :-) Én is mindentől izgulok, főleg, ha nézik a szívverésem, vagy vérnyomásom, attól bepánikolok, és szapora- magas lesz. :-) Nekem annyit mondott a háziorvos, hogy "hű de izgult". Az aneszteziológus meg csak megnézte, megvizsgált, nem szólt semmit, mehettem a műtétre.
De nem tudom, hogy nálad is ez van-e,mert ha neked nem az izgatottságtól volt szapora a szívverésed, hanem alapból, akkor sajnos nem tudom a választ.
Első válaszoló vagyok. Bocsi kérdező, hogy belepofátlakondok, csak szeretnék reagálni a kórházi dolgozó hölgynek :-)
Én tudom, hogy a nővérek, orvosok nem akarnak rosszat, de ha vizsgálnak, figyelnek, máris izgulok. :-) Nem bánt velem sohasem rosszul egy orvos sem, egyszerűen csak ha rámkoncentrálnak ez történik.
A folyamat valahogy így zajlik le bennem:
Tudom, hogy nem történhet semmi baj, ezért az jut eszembe, hogy hülyeség izgulni, tehát hülyének fognak nézni, ha izgulok, ezért tilos izgulnom. Amitől iszonyatosan elkezdek izgulni. :-) Nem tudom, értitek-e a gondolatmenetem, ha nem, akkor a lényeg annyi, hogy ez nem tudatosan irányítható, azzal, hogy rám szólnak, hogy ne féljek, csak még rosszabb lesz....
nekem idáig nem volt különösebb bajom a dokikkal.de ez lesz az első műtétem és pláne ideg vagyok.Ha lemegyek körzetihez,mert beteg vagyok,akkor is annyira tudok izgulni,pedig semmi érdemleges nem történik.érdekes,de a vérvételtől annyira nem félek.Na jó kicsit,de elforditom a fejem és azt mondom:ez a babáért van
viszont kedves "fefér köppenyestől" kérdeznék.Engem elküldtek vérvételre meg vizeletre múltkor (9-re mentem reggel a dokihoz).Az asszintense adta oda a beutalót,és elmondta,hogy akkor most melyiket hol találom a kórházon belül.De nem mondta,hogy éhgyomorra kéne mennem.Pedig tudta,hogy onnan megyek vizsgálatra.Ez nem baj,hogy már aznap ettem-ittam?
sajnos nincs digitális vérnyomásmérőm :-(
én mondtam,hogy 120/80 szokott lenni,de mondta,hogy pont a 3.érték a magas
egyébként kedves 1.válaszoló,nagyon rokonlelkek vagyunk úgy látom
téged mivel műtöttek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!