Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam EKG-n (mivel műteni...

Ma voltam EKG-n (mivel műteni fognak endometriózis miatt). Azt mondta a háziorvos, hogy nagyon szapora a szivverésem, aminek az aneszteziológus nem fog örülni. Ez ekkora nagy baj?

Figyelt kérdés
Izgulok mindig,mindenért.A műtét miatt pláne,de mostmár ezért is.Illetve a leleten csak a görbém van,de semmi érték ezen kivül.Igy kell kinéznie egy ekg leletnek?
2010. márc. 30. 20:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ma elballagtam aludni (köszi,hogy megnyugtattatok),de holnap felnézek,hátha válaszoltok :-)
2010. márc. 30. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nekem pár éve eltört az orrom, azért kellett műteni:-(

De nem akar jönni a baba , így lehet azzal kapcsolatosan is lesz majd valami.:-(

Minden jót és kitartást neked!!!!

2010. márc. 30. 21:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Fehér köpenyes vagyok. Nos a vizsgálattól függ, hogy gond-e az evés ivás. Pontosan miért küldtek vér és vizeletvizsgálatra? Amennyiben fertőzést vagy terhességet akartak kimutatni, akkor természetesen nem gond, de ha cukrot is néztek akkor téves lehet az eredmény. Ilyen vizsgálatokat 99%-ban éhgyomorra végzünk. Ha leírod mit néztek és mik lettek az eredmények, akkor elmondom gond volt-e :) Ha a dokid nem hangsúlyozta az éhgyomrot, akkor nem hiszem, hogy olyan vizsgálat volt, ami előtt feltétlenül szükséges :)
2010. márc. 30. 21:16
 14/15 A kérdező kommentje:
sziasztok!Az első válaszolónak:köszönöm a biztatást.Nálam is igy derült ki,hogy endóm van,hogy 1 éve nem jött a baba.Bár ha néztek mostanában uh-t,akkor nem hiszem,hogy bármi ilyen jellegű baj lenne nálad,de azért kitartást kivánok neked!
2010. márc. 31. 07:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 2.válaszoló.Sajnos nem tudom,hogy mit néztek volna pontosan,csak amire emlékszem,az a vércsoport meghatározás.A műtét miatt kellett megcsináltatnom ezeket.De a nővérke vagy 2-3 ampullával levett vért.
2010. márc. 31. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!