Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen alhasi fájdalmatok volt?

Milyen alhasi fájdalmatok volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném tudni hogy milyen alhasi fájdalom van terhesség elején? Ugyan olyan érzés mint mikor meg kell jönnie? Nekem pár napom van a nem vártig és tegnap óta fáj a hasam alja de inkább húzódik, nem görcsöl olyan furra érzés. És muszály valamelyik oldalt fájnia ha terhesség van?Mert nekem végig húzódik nem csak egy oldalt. Remélem baba van🙂
2021. nov. 6. 11:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Értem. Nekem meg csak akor szokot görcsölni az nap mikor megjön ennyi.

Köszönöm a válaszokat!

2021. nov. 6. 12:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is csak egy-két nappal azelőtt kezdtem görcsölgetni, hogy meg kellett volna jönnie, pedig már 1 héttel korábban szoktam. Ami fura volt, hogy nem olyan mély fájdalmat éreztem, inkább csak olyan felszínesebbet. Nem tudom jobban leírni.
2021. nov. 6. 18:23
 13/13 A kérdező kommentje:

Én is ilyesmit érzek, nem mély fájdalom, olyan furra érzés.

Én sem tudom jobban leírni.

Hát mit tehetek mást csak várni és várni, oszt lesz ami lesz!

2021. nov. 6. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!