A DPO hányadik napján volt beágyazódási fájdalmatok?
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 20:01
1/8 anonim válasza:
Egyiken sem, vagy csak nem vettem észre, nem tudom... Nálam DPO 10-en volt pisi-inger, abbahagytam a pisilést és kellett. Mindkét gyereknél másnap pozitívat teszteltem:)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nekem is ez a 3. terhességem, és nem emlékszem, hogy az előzőeknél volt-e, és ha igen, mikor.
2014. dec. 6. 04:59
3/8 anonim válasza:
Nekem nem volt egyáltalán, pedig három zigóta ágyazódott be egyszerre...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
A DPO 6. napjától folyamatosan mindjártmegjön érzésem van. Ez a furcsa. Nem emlékszem, hogy korábban ilyen lett volna.
De a mensihez túl korai ezt éreznem.
2014. dec. 6. 11:40
5/8 anonim válasza:
Beágyazódáshoz is picit korai lenne a 6. DPO. Ilyenkor ér a méhbe a zigóta, ott lebeg, tovább osztódik, fejlődik néhány napig, és a 9-10. DPO körül kezdi el befúrni magát.
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves #5, mikor fájdalommal jár a beágyazódás, az nem attól van, hogy befúródik a zigóta, hiszen az egy gombostűfejnyi kis maszat, és idegvégződés sincs a méhnyálkahártyában. Az nem fájhat.
Ami ilyenkor fájdalmat okoz, az a megváltozott hormonháztartással van összefüggésben.
2014. dec. 6. 12:12
8/8 A kérdező kommentje:
Már teszteltem!
4 hkm :)
2014. dec. 10. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!