Lehet e beagyazodasi verzes?
17.-en kellett volna megjonnie de ma delben barnas verzesem volt es 2 napja faj a hasam! Azota nem vereztem csak par cseppet viszont a hasam bal oldalan szuro nyilalo fajasokat erzek es a derekam is faj!
Szoval a mensi hasleszakados erzes megvan csak ami mas, hogy ez a nyilalo fajdalom nyugtalanit!
Nem volt meg soha beagyazodasi verzesem es nem tudom lehet e az vagy tarthat e tobb napig is...vagy egyszeruen csak elobb jott meg?
3.-an vagy 4.-en lehetett a peteeresem mert akkor is 3-4 napig mensi szeru fajdalmaim voltak!
Koszonom a valaszt! Ezt en is tudom:)
Valoszinu mensi lesz mert most is vereztem..
A beagyazodasi verzes akkor nem ilyen, gondoltam nem verezhetsz ennyire csak egy csepp vagy inkabb barnazas..
Meg gondolom a hasad sem faj ilyenkor...
Tudom, hogy mennem kell dokihoz...mert erdekel a dolog...
Jo lenne ha valaki meg tudna osztani velem a tapasztalatat ezzel kapcsolatban..:(
Szia!
Tegnap kezdodott egy egy nagy barnas veres foltban majd semmi es estere megint nagyon gyengen de mar tobb..
Ejszaka is fajt a hasam es most is van a beteten egy kis ver:(
Nekem szerintem megjott mert most mar nagyon verzek:((
En sem tudom miert..az elozo honapban kesett es 2 napig tartott es alig volt verzesem..
Jovoheten elmegyek dokihoz!
Remelem neked sem lesz nagy gond menj te is szerintem!
Szep napot es koszonom, hogy irtal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!