Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet e beagyazodasi verzes?

Lehet e beagyazodasi verzes?

Figyelt kérdés

17.-en kellett volna megjonnie de ma delben barnas verzesem volt es 2 napja faj a hasam! Azota nem vereztem csak par cseppet viszont a hasam bal oldalan szuro nyilalo fajasokat erzek es a derekam is faj!

Szoval a mensi hasleszakados erzes megvan csak ami mas, hogy ez a nyilalo fajdalom nyugtalanit!

Nem volt meg soha beagyazodasi verzesem es nem tudom lehet e az vagy tarthat e tobb napig is...vagy egyszeruen csak elobb jott meg?

3.-an vagy 4.-en lehetett a peteeresem mert akkor is 3-4 napig mensi szeru fajdalmaim voltak!

2014. nov. 13. 19:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet igen, lehet, hogy nem.
2014. nov. 13. 20:00
 2/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt! Ezt en is tudom:)

Valoszinu mensi lesz mert most is vereztem..

A beagyazodasi verzes akkor nem ilyen, gondoltam nem verezhetsz ennyire csak egy csepp vagy inkabb barnazas..

Meg gondolom a hasad sem faj ilyenkor...

2014. nov. 13. 20:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Furcsa, hogy ilyen koran megjott..
2014. nov. 13. 20:23
 4/13 anonim ***** válasza:
:D azért egy konzultáció a dokiddal nem árt :)
2014. nov. 13. 21:12
 5/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy mennem kell dokihoz...mert erdekel a dolog...

Jo lenne ha valaki meg tudna osztani velem a tapasztalatat ezzel kapcsolatban..:(

2014. nov. 13. 21:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia menyire vérzel és hány napja?
2014. nov. 14. 08:35
 7/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Tegnap kezdodott egy egy nagy barnas veres foltban majd semmi es estere megint nagyon gyengen de mar tobb..

Ejszaka is fajt a hasam es most is van a beteten egy kis ver:(

2014. nov. 14. 08:43
 8/13 anonim ***** válasza:
azért kérdeztem mert nálam is ez volt és utána el is mult az óta semí nincs ennek mér egy hete hétföi tesztem negatív attól félek hogy ez valami nagyon karcsú menzesz lehetett ha eben a hónapban nem jön meg megyek dokihoz jobbat nem tudok én se értem ezt.
2014. nov. 14. 08:48
 9/13 anonim ***** válasza:
ja és én múlthét péntekre vártam 2-3 kán volt ez a kis enyhe vérzés 4-kén egy barna pötty a tisztaságin csak az a gond hogy nekem 6 napig szokót meg leni és ez teljesen más volt épp hogy valami
2014. nov. 14. 08:51
 10/13 A kérdező kommentje:

Nekem szerintem megjott mert most mar nagyon verzek:((

En sem tudom miert..az elozo honapban kesett es 2 napig tartott es alig volt verzesem..

Jovoheten elmegyek dokihoz!

Remelem neked sem lesz nagy gond menj te is szerintem!

Szep napot es koszonom, hogy irtal!

2014. nov. 14. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!