Lehet e beagyazodasi verzes?
Figyelt kérdés
17.-en kellett volna megjonnie de ma delben barnas verzesem volt es 2 napja faj a hasam! Azota nem vereztem csak par cseppet viszont a hasam bal oldalan szuro nyilalo fajasokat erzek es a derekam is faj!
Szoval a mensi hasleszakados erzes megvan csak ami mas, hogy ez a nyilalo fajdalom nyugtalanit!
Nem volt meg soha beagyazodasi verzesem es nem tudom lehet e az vagy tarthat e tobb napig is...vagy egyszeruen csak elobb jott meg?
3.-an vagy 4.-en lehetett a peteeresem mert akkor is 3-4 napig mensi szeru fajdalmaim voltak!
2014. nov. 13. 19:21
11/13 anonim válasza:
szia voltál orvosnál? mi történt
12/13 A kérdező kommentje:
Szia! Koszonom az erdeklodesed!:)
Nem latott semmit a doki vissza kell mennem 2 het mulva.. Viszont ami jo hir, hogy volt 2 cisztam es azok teljesen eltuntek:))
2014. nov. 20. 09:22
13/13 anonim válasza:
akkor ezek szerint nem véreztél az óta drukolók hogy legyen ott valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!