Akinek volt/van cisztája, késett a havi vérzése vagy elmaradt. Volt menstruácius fájdalmatok? Mintha meg akarna jönni? Akkor amikor meg kellett volna jönnie?
Nem tudom eldönteni, hogy cisztám van vagy terhes vagyok.
A teszt még negatív 10 napja késik.
Szió!
Nekem októberben volt cisztám. Én is azt hittem, hogy baba, mert szúrkált a hasam és érzékeny volt a mellem. 3 hetet késett mikor már elmentem a dokihoz. Egy pici ciszta volt csak. A doki jól megpiszkált, és 2 nap múlva nagyon erős görcsökkel megjött. Utána visszamentem uh-ra és már nem volt ott. A mensivel elfakadt. Jah és a doki azzal kezdte, hogy elküldött vérvételre. A hcg-t nézte és hogy nem -e rosszindulatú a ciszta. (bocsi, ha hosszú voltam :-))
10 hetes kismami
Szia! Köszönöm a választ! Voltam dokinál végül, mert már nagyon idegesített. Nincsen semmi. Se baba, se ciszta.
Azt mondta a szoptatás miatt valószínű kimaradt egy ovuláció. Sok boldogságot kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!